SecurityWorldMarket

06-09-2021

Vitani Security i samarbejde med Alphatronics

Fra venstre ses Lars Kornbek (partner Vitani), Jos Herrebrugh (Managing Director, Alphatronics) og Peter van Melsem Kocsis (Export Sales, Alphatronics).

Vitani Security er blevet distributør af Alphatronics, som tilbyder løsninger indenfor AIA og adgangskontrol. Alphatronics har en lang og traditionel historik på det skandinaviske marked og Vitani glæder sig over at kunne introducere Alphatronics' helt nye platform kaldet UNii.

- Alphatronics har med UNii skabt et unikt produkt. Med UNii er der lagt stor vægt på enkelthed og nem installation, hvilket i dén grad tilgodeser installatøren og slutbrugere, siger Lars Kornbek, Partner, Vitani og fortsætter:

- For Vitani har det altid været vigtigt at have få, men "rigtige" produkter på hylderne, produkter, som understøtter vores tekniske DNA, og som spiller en væsentlig rolle i markedet. Da muligheden for et samarbejde med Alphatronics opstod, var der ingen betænkninger, idet Alphatronics gennem rigtig mange år har leveret pålidelige og teknisk stærke produkter til det skandinaviske marked, samtidig med at det giver Vitani et komplementerende produkt til vores Nedap AEOS.

- Vi glæder os til at føre den stolte tradition videre, samtidig med at vi nu får mulighed for at udvide vores marked med nye spændende kunder, slutter Lars Kornbæk.

Om UNii
UNii er især kendetegnet ved sin modulopbyggede struktur og er udviklet på baggrund af ”One hardware fits all” – én hardwareplatform kan derfor bruges til alle typer situationer og gør det derved muligt at tilpasse alarmsystemet til kundens ønsker. F.eks. kan indgange/zoner let udvides til 128 eller 512 input og forskellige moduler kan tilføjes til konfigurationen – uden at skulle udskifte hardwaren.Yderligere funktioner såsom redundans, klynger og specifikke integrationer kan tilføjes ved hjælp af licenser.UNii kan bruges med både kablede og trådløse detektorer. Derudover er alt udstyr klassificeret Grade 3 (EN certificering).






Tags


Leverandører
Tilbage til toppen