SecurityWorldMarket

19-08-2021

Ny økonomidirektør til Mariendal

I midten Stephan Schors flankeret af Mariendals Keld Ramlov og Johan Ungermann Poulsen.

Tidligere AaB-direktør Stephan Schors er tiltrådt som økonomidirektør hos den store installationsvirksomhed Mariendal El-Teknik.

Mariendal styrker direktionen med ansættelsen af Stephan Schors som økonomidirektør. Stephan er ansat pr. 1. august, og kommer med flere års erfaring som økonomidirektør og administrerende direktør i bagagen. Udvidelsen af direktionen er en del af Mariendals strategi, hvor funktionerne og det øverste ledelseslag styrkes yderligere, oplyser virksomheden.

- Mariendal er inde i en spændende udvikling og er en virksomhed med stort potentiale. Jeg glæder mig over at være del af et stærkt hold og ser frem til at vi sammen kan udvikle forretningen yderligere, siger Stephan Schors om sin nye rolle.

Stephan indtræder i Mariendal El-Tekniks direktion sammen med salgs- og driftsdirektør, Johan Ungermann Poulsen, og administrerende direktør Keld Ramlov og får samtidig ansvaret for økonomien i hele Mariendal Gruppen. Mariendal Gruppen omfatter Mariendal El-teknik, Mariendal Energi Teknik Aps, Mariendal IT A/S og Fram Ejendomme.

- Det er en stor styrke at få Stephan med på holdet. Stephan er en skarp analytiker og med hans struktur vil han kunne tilføre den viden og de kompetencer, som Mariendal lige nu har brug for, for at komme et skridt nærmere vores mål, udtaler salgs- og driftsdirektør Johan Ungermann Poulsen.

Administrerende direktør, Keld Ramlov, supplerer:
- Nu har vi tilført den rette person med de rette kompetencer og det skal være med til at løfte Mariendal til et højere niveau. Det giver samtidig mig mere ro til at fokusere mere på generel forretningsudvikling af hele Mariendal Gruppen.



Leverandører
Tilbage til toppen