SecurityWorldMarket

05-11-2021

Johnson Controls i samarbejde med Sveriges største sikkerhedsgrossist

Martin Thor fra Copiax og Jonas Adlergård fra Johnson Controls bekræfter samarbejdet med et håndtryk.

Sveriges største sikkerhedsgrossist Copiax har indledt et samarbejde med amerikanske Johnson Controls, som har opnået stor succes med over halvtreds stærke mærker som Visonic, DSC, Bentel, Ansul og Zettler i mere end 150 lande.

Johnson Controls henvender sig til ejendomsmarkedet med udstyr til blandt andet energikontrol, ejendomsadministration og sikkerhed. Samarbejdet med Copiax omhandler velafprøvede og velrenommerede Visonic og Qolsys, som sætter en ny standard inden for boligalarmer med IQ Panel.

Copiax har tidligere solgt dele af produktsortimentet via en distributør, men vil nu få et bedre greb om Visonic Powermaster og lanceringen af det nye IQ Panel fra Qolsys.

- Vi er meget glade for samarbejdet og taknemmelige for tilliden. Både Visonic og IQ Panel er systemer, der passer godt ind i vores portefølje, og med denne tilgang har vi et stærkt tilbud til markedet, siger Martin Thor, produktchef hos Copiax.

Johnson Controls købte den californiske virksomhed Qolsys i 2020 og inkorporerede virksomhedens succesrige teknologi i det, der blev lanceret som IQ Panel. Det var en succes, og nu installeres omkring 60.000 nye systemer hver måned rundt om i verden.

- Vi i Copiax er glade for at kunne være med og drive udviklingen i Sverige for disse meget kompetente systemer, siger Martin Thor.

Jonas Adlergård, nordisk salgschef for forretningsområdet Intrusion Solutions hos Johnson Control, er også meget positiv over for samarbejdet.

- Johnson Control vokser og investerer i Norden, og for os er samarbejdet med Copiax en måde at optimere både salg og synlighed på det svenske marked, siger han.



Leverandører
Tilbage til toppen