SecurityWorldMarket

12-09-2022

Digitale identitetsløsninger vil være 523 mia. kr. værd om fem år

Den globale markedsstørrelse for digitale identitetsløsninger forventes at vokse fra en estimeret værdi på 27,9 milliarder USD i 2022 til 70,7 milliarder USD (eller ca. 523 mia. DKK)  i 2027 med en gennemsnitlig årlig vækst på 20,4 procent. Forskellige myndighedsinitiativer og reguleringer til fremme af den digitale transformation samt samt en stigning indenfor digitale ID-tegnebøger nævnes af analytikere hos analysefirmaet Marketsandmarkets som værende nøgledrivere for væksten.

I stedet for at implementere en softwareløsning på den lokale hardware, abonnerer virksomheder på løsningen, der er hostet på en eksternt placeret server fra tredjepart. Cloud-segmentet er det hurtigst voksende segment, som benytter sig af mange markedsmuligheder for digitale identitetsløsninger. Ved at bruge cloud-baserede, digitale identitetsløsninger kan organisationer undgå visse omkostninger, såsom vedligeholdelse af infrastruktur og omkostninger forbundet med teknisk personale. Cloud-baserede platforme er gavnlige for organisationer med stramme budgetter til sikkerhedsinvesteringer. SMV'er implementerer deres digitale identitetsløsninger i skyen, da det sætter dem i stand til at fokusere på deres kernekompetencer i stedet for at investere deres kapital i sikkerhedsinfrastrukturen.

Nordamerika i front

USA og Canada er bidrager mest til væksten i markedet for digitale identitetsløsninger. De voksende økonomier i Nordamerika sætter landene i stand til at investere i disse nye teknologier i enorme mængder. Stigningen indenfor identitetstyveri driver implementeringen af digitale identitetsløsninger. Ifølge Identity Theft Resource Center (ITRC) var der i 2021 et spring på 68 procent i antallet af kompromitterede data i USA. Tallet var 23 % højere end den tidligere rekord. Baseret på offentlig-private partnerskaber er der opstået en række digitale ID-initiativer i Nordamerika. Reglerne og kravene til disse initiativer varierer enormt mellem forskellige føderale, statslige, provinsielle og lokale enheder i regionen.

Nye teknologier som big data og analytics, mobil, cloud computing og biometri ændrer den måde, borgere identificerer sig på online i regionen i forskellige sektorer fra finansielle tjenesteydelser, til rejser, til sundhedssektor. Men stadig ses digital identitet ikke som en nødvendighed, og som følge heraf er der et stort udviklingsrum. Åben adgang til information på tværs af verificerings- og autentificeringssystemer og samarbejde mellem offentlige og private interessenter vil være afgørende for at muliggøre mere koordinerede fremskridt i Nordamerika.

Nøglespillere

Større leverandører, der i rapporten nævnes som værende aktive på det globale marked for digitale identitetsløsninger, omfatter NEC Samsung, Thales, GBG, Telus, Tessi, Daon, Idemia, Forgerock, Imageware, Jumio, Iproov, ID R&D, Refinity, Onespan, Smartmatic, Fraja Eid Group, Vintegris, Au10tix, Significat, Raulwalter, Duo Security, Syntizen, Hashcash Consultant og Good Digital Identity.


Tags


Leverandører
Tilbage til toppen