SecurityWorldMarket

14-02-2024

Axema indleder samarbejde med SimonsVoss

Axemas CEO Philip Wachtmeister (tv) sammen med Nordic Manager for SimonsVoss, Jens Holmberg.

Den store svenske sikkerhedsleverandør Axema har startet et samarbejde med tyske SimonsVoss, som udvikler smarte, digitale låsesystemer. Simonsvoss’ nordiske aktiviteter styres af virksomhedens afdeling i Danmark.

- I vores samarbejde vil vi sikre indendørsmiljøer i ejerlejlighedsforeninger, virksomheder, industrier og ejendomme i det offentlige gennem integration med vores Vaka adgangskontrolsystem, kommenterer Axemas CEO Philip Wachtmeister, og fortsætter:

- SimonsVoss har produkter af høj kvalitet med rigtig gode integrationsgrænseflader og arrangementer for integration med vores Vaka adgangskontrolsystem, siger han.

Lang levetid

Philip Wachtmeister mener endvidere, at samarbejdet vil skabe nye synergier til gavn for Axemas kunder og fremhæver især SimonsVoss låses lange levetid.

- En stor fordel ved SimonsVoss produkter er, at de har en lang levetid. De skal holde til at hænge på døren i ti eller tyve år. Selv batterierne i deres låsecylindre og dørbladslæsere har en meget lang levetid, fem til syv år, og kan klare over hundrede tusinde døråbninger. Det er en stor omkostningsfordel i forhold til traditionelle mekaniske løsninger, såsom nøglelåse, hvor cylindrene gradvist bliver slidt, siger Philip Wachtmeister.

Opdaterer cylindre og dørhåndtag

SimonsVoss digitale låse består af håndtag og cylindre. Tilkoblet Vaka opnås en offline løsning, der nemt administreres i Vaka softwaresystemet. Personlige nøglebrikker tildeles adgang til begrænsede områder. Når en ny bruger har rettigheder til at passere gennem en skalsikring, for eksempel en yderdør, henter Vaka-systemet information til tagget om, hvilke adgange til andre rum, den pågældende bruger har.

Sømløs integration

Vaka-systemet bruges som en læser, der opdaterer SimonsVoss cylindre og dørgreb.

- Det er en meget omkostningseffektiv løsning, hvor man kun investerer i den lås, der sættes i dørens håndtag for at få en problemfri integration med hele vores udbyggelige Vaka adgangssystem, siger Philip Wachtmeister.

Jens Holmberg, Nordic Manager i SimonsVoss, er enig:

- Det ligger helt i tiden. Den integration, vi nu laver sammen, har præcis alle de vertikaler, vi stræber efter.



Leverandører
Tilbage til toppen