– Mässan har varit superbra. Mycket folk, bra kvalitet på besökarna och många bra diskussioner, säger Björn Adméus, marknadschef på Bosch Building Technologies.

Joakim Lagerholm, regional försäljningschef för Norden och Baltikum på Genetec, menar att det förutom branschfolk var mycket slutkunder bland besökarna och att de kom med projekt och funderingar kring hur de ska lägga upp sin kommande framtid i ett säkerhetssystem.

– Sectech är ganska komprimerad, ingen har en enorm monter, det är väldigt många små montrar, det är väldigt mycket teknik, det är kompakt, trevligt och väldigt bra, säger Kettil Stenberg, VD för Stanley Security i Norden.

Dahn Sadarangani, Global Stategic Account Manager på HID, berömmer seminarieprogrammet – paneldebatterna var mycket välbesökta.

Serilines VD Freddie Parrman menar att digitaliseringen och vikten av säkra identiteter var de största trenderna på mässan, medan Björn Adméus, marknadschef på Bosch Building Technologies, framhöll intelligens och datasäkerhet.

– Framförallt har videoanalys slagit igenom stort och brett – AI, deep learning och så vidare, och sedan framförallt molntjänster och att vi är ett steg närmare en mer tjänsteorienterad bransch, säger Lennart Alexandrie, VD för AR Media International.

Förutom ovanstående medverkar även Jimmy Ek, Axis Communications, Tonny Frederiksen, Mobotix, Kent Nilsson, Kentima, Johan Holmström, Dualtech, Björn Bäck, Hikvision och Deniz Baykal, AR Media International i videoklippet.