SecurityWorldMarket

06-06-2023

Truesec køber danske Venzo Cyber Security

Cybersikkerhedsvirksomheden Truesec, der har hovedsæde i Stockholm, har købt det danske selskab Venzo Cyber Security A/S. Formålet med opkøbet er at styrke Truesecs position yderligere som en førende cyberpartner i Nordeuropa, for fortsat at forhindre cyberangreb og minimere deres indvirkning.

- Opkøbet af Venzo Cyber Security forbedrer vores cyberforsvarskapaciteter, hvilket gør os i stand til bedre at beskytte samfundet mod cyberangreb. Vi er glade for at kunne byde teamet velkommen til Truesec, da deres ekspertise kombineret med vores cyberspecialister i Danmark vil gøre en væsentlig forskel i at skabe et mere sikkert samfund for alle organisationer i Danmark og Nordeuropa, siger Anna Averud – CEO i Truesec Group.

- Vi er glade for at have fundet en ny ejer til en af vores virksomheder, Venzo Cyber Security. I Truesec bliver medarbejderne en del af en dedikeret sikkerhedsvirksomhed med global rækkevidde, mens Venzo fortsætter med at følge strategien om at levere store digitale transformationsprogrammer i Danmark og Norden, siger Søren Luplau-Pagh, CEO i Venzo Group.

- Dette er et vigtigt skridt fremad og vil yderligere styrke Truesecs tilbud i Danmark og Norden. Hos Truesec er vores ambition at sikre Europa mod cyberangreb. Med vores stærke team er vi bedre rustet til proaktivt at forhindre cyberangreb og minimere deres påvirkning, siger Morten von Seelen, CEO Truesec Denmark.



Leverandører
Tilbage til toppen