SecurityWorldMarket

24-08-2023

Securitas Technology Danmark får ny direktør

Rasmus Trolle-Hemmingsen ny adm. direktør for Securitas Technology Danmark.

Rasmus Trolle-Hemmingsen er tiltrådt som ny adm. direktør for Securitas Technology Danmark. Han skal lede Securitas’ teknologiforretning i Danmark med ansvar for alle medarbejdere, drift og kommercielle aktiviteter i Securitas Technology Danmark. Rasmus vil desuden træde ind i direktionen hos Securitas Danmark.

- Jeg er glad og stolt af at være blevet en del af et så dedikeret og talentfuldt team. I tæt samarbejde med hele Securitas-familien er jeg sikker på, at vi vil skabe fremragende resultater gennem skræddersyede løsninger, der hjælper med at beskytte og styrke vores kunders virksomheder, siger Rasmus Trolle-Hemmingsen.

Sabrina Drigout Stainburn, Præsident for Securitas Technology Europe, kommenterer:

- Vi er begejstrede for at have Rasmus med på vores team i Securitas Technology. Hans strategiske vision og dedikation til at excellere vil styrke vores position i Danmark. Som adm. direktør vil han samarbejde med vores kunder om at gøre verden til et tryggere sted.


Rasmus Trolle-Hemmingsen har en EMBA fra Copenhagen Business School, og er tidligere uddannet elektriker og autoriseret elinstallatør.



Leverandører
Tilbage til toppen