SecurityWorldMarket

04-08-2021

Securitas køber endnu et elektronisk sikkerhedsfirma

Tyrkiske Tepe Güvenlik er Securitas' seneste opkøb.

Securitas fortsætter med at opkøbe sikkerhedsvirksomheder med teknologibaserede serviceporteføljer. Securitas har nu underskrevet en aftale om at erhverve Tepe Güvenlik A.S., et førende elektronisk sikkerhedsfirma i Tyrkiet.

Med dette opkøb bliver Securitas næststørst på det tyrkiske alarmovervågningsmarked, og opkøbet er i overensstemmelse med koncernens strategi om at fordoble salget af sikkerhedsløsninger og elektronisk sikkerhed inden 2023. Købesummen er cirka 10 millioner euro.

I 2020 var Tepe Güvenlik's årlige salg på cirka 8,5 millioner, hvoraf mere end 70 procent var den aktuelle månedlige omsætning. Virksomheden har 250 ansatte, og er primært baseret i Ankara og Istanbul, herunder en kontrolcentral og et landsdækkende teknisk servicenetværk. Tepe Güvenlik har specialiseret sig i elektroniske sikkerhedsløsninger, alarmsystemer og alarmovervågning til virksomhedskunder, små og mellemstore virksomheder og boliger. Virksomheden har over 50.000 forbindelser, hvilket vil være et betydeligt bidrag til Securitas' nuværende forbindelsesbase i Tyrkiet i dag.

- Dette er en unik mulighed for at foretage et køb på det tyrkiske alamovervågningsmarked, og det betyder, at Securitas styrker sin position på området. Vi er glade for at byde Tepes erfarne medarbejdere velkommen til Securitas, og vi ser frem til yderligere at øge vores tilstedeværelse i Tyrkiet og tilbyde vores kunder innovation og løsninger. Dette er en strategisk milepæl for vores forretning i Tyrkiet, som væsentligt styrker vores sikkerhedsløsninger og vores spredning af elektronisk sikkerhed i landet, siger Peter Karlströmer, Divisional President Security Services Europe.



Leverandører
Tilbage til toppen