SecurityWorldMarket

01-11-2021

Sectech slog nye rekorder

I alt fandt 3.316 personer vej til sikkerhedsmessen Sectech Stockholm, der sluttede i torsdags.

En af de allerførste messer i Sverige i halvandet år - den nys overståede Sectech-messe i Stockholm blev en succes med sine 2.576 besøgende samt yderligere 740 personer, der var repræsenteret hos de 105 udstillende virksomheder.

Seminarerne, som var baseret på paneldiskussioner om teknologiske tendenser på sikkerhedsmarkedet, tiltrak 782 deltagere - en ny rekord på den 21 år gamle messe.

- Responsen fra både udstillere og besøgende har været enormt positiv. De fleste syntes ovenikøbet, at årets Sectech var den bedste nogensinde, siger Deniz Baykal, projektleder for Sectech.

Rekordmange seminardeltagere
- Hvorvidt man synes, at messen var den hidtil bedste eller ej, er selvfølgelig subjektivt, men fakta er i alt fald, at der aldrig tidligere har været så mange tilmeldte seminardeltagere. Rekorden fra 2019 var 653 deltagere. I år var der tilmeldt 782 seminardeltagere fordelt på 10 programpunkter (samme antal som i 2019), supplerer Lennart Alexandrie, der er ansvarlig for Sectechs seminarer.

Der var størst interesse for intelligent videoovervågning og smarte bygninger, hvoraf der var henholdsvis 101 og 102 deltagere. Men paneldiskussionerne om alarmer og ID- og adgangskontrol havde også et stort publikum med henholdsvis 97 og 88 deltagere.

Rekordmange udstillere
Med hensyn til antallet af udstillere blev rekorden fra 2019 også slået – med én udstiller, så årets tal endte på 105 udstillere.

- Der var faktisk flere interesserede virksomheder, og vi kunne godt have udvidet udstillingsarealet, men stor vækst er ikke det primære for Sectech-messen. Antallet af udstillere skal harmonere med antallet af besøgende. Det er en af grundtankerne bag arrangementet, siger Lennart Alexandrie.

Færre besøgende – især langvejs fra
I 2019 havde Sectech 2.794 besøgende. I år var der registreret 2.576 besøgende, hvilket er det næsthøjeste antal i messens 21-årige historie. Deniz Baykal mener, at årsagen skal findes i pandemien. Hun kan konstatere et fald i antallet af udenlandske gæster samt personer langvejs fra i Sverige, og tror, at der er skåret ned på rejserne til Stockholm af forsigtighedsgrunde.

Stor videnstørst
- Vi er selvfølgelig meget tilfredse med det samlede resultat og ikke mindst med alle de positive tilbagemeldinger, vi har fået. Årets Sectech bekræfter, at der er en enorm videnstørst, når det kommer til sikkerhedsteknologi, ikke kun på leverandørniveau, men også på slutkundeniveau, som var stærkt repræsenteret blandt seminardeltagerne, siger Lennart Alexandrie afslutningsvis.

Sectech Danmark
Om nøjagtig en måned, nemlig den 1. december, flytter Sectech til Bella Center i København. Den danske Sectech-udgave er aldrig lige så stor som den svenske, men messen byder på en stor del af de førende producenter og leverandører af sikringsteknologi, og arrangørerne håber på en stor lyst blandt branchefolk og slutbrugere til igen at mødes øst for Storebælt. Der er gratis adgang mod registrering til messe og seminarer.



Leverandører
Tilbage til toppen