SecurityWorldMarket

11-04-2022

Markedet for offentlig sikkerhed vil stige til over 700 mia. dollars

Over hele verden kan der konstateres en kraftig vækst indenfor salg af udstyr og tjenester til offentlig sikkerhed og tryghed.

Over hele verden kan der konstateres en kraftig vækst indenfor salg af udstyr og tjenesteydelser til sikring af offentlig sikkerhed og tryghed. Nye tal fra analysevirksomheden Marketsandmarkets forudsiger, at denne sektor formentlig vil vokse fra 433,6 milliarder dollars i 2022 til 707,2 milliarder i 2027, med en CAGR (Compound Annual Growth Rate) på 10,3 procent i perioden.

Markedet for offentlig sikkerhed og tryghed er drevet af magtfulde virksomheder med store budgetter, herunder store internationale konglomerater som Cisco, Honeywell, Motorola Solutions, IBM, NEC, Siemens, Thales, Ericsson, Huawei, Tyco (Johnson Controls), Aros, Hexagon, Idemia, General Dynamics, L3Hrris Technology, Alcatel Lucent, BAE Systems, Verint Systems, Haystacks, Elbit System, Teltronic, AGT International, Rave Mobile Safety og Nice. De nævnte virksomheder er alle dækket af den seneste rapport og analyse fra Marketsandmarkets om den offentlige sikkerheds- og tryghedsektor frem til 2027.

Komponentsegmentet omfatter løsninger og tjenester, der er nødvendige for at sikre mennesker og den offentlige infrastruktur. Tjenesteudbydere tilbyder disse komponenter til slutbrugere som kombinerede pakker af løsninger og tilhørende tjenester eller individuelt tilpassede løsninger.

Sektoren for offentlige sikkerhedstjenester leder konstant efter nye og bedre måder at beskytte byer, infrastruktur, virksomheder og borgere på. Analytikerne fra Marketsandmarkets har adskilt rapporten i ”managed services” og professionel services baseret på services. Segmentet for managed services er blevet yderligere segmenteret i ”managed security services” (MSS) og ”managed network services”. Det professionelle servicesegment er blevet opdelt i design og rådgivning, installation og integration, support og vedligeholdelse samt træning og uddannelse.

Asia Pacific vil stå for den højeste CAGR

Asien-Stillehavslandene har et særligt fokus på øgede sikkerhedsudgifter på grund af det stadigt voksende trusselslandskab. Indien, Japan og Singapore har opdateret eller lanceret nye nationale cybersikkerhedspolitikker for at håndtere de stadig mere sofistikerede trusler. Analytikerne forventer, at organisationer i Asien og Stillehavsområdet vil bruge store mængder penge på at håndtere brud på cybersikkerheden. De voksende terrorangreb og cyberangreb i regionen har forårsaget enorme skader, hvilket har fået Indien, Kina, Australien, Japan, Malaysia og Singapore til at indføre ”best-in-class” offentlige sikkerheds- og tryghedssystemer.

For eksempel har den australske regering udpeget en national antiterrorkoordinator til at bistå den australske premierminister med at udarbejde sikkerhedslovgivning. Kina har gjort sine sikkerhedspolitikker strengere og er ved at opsætte overvågnings- og perimetersikkerhedssystemer og -løsninger i den autonome region Xinjiang Uyghur.

Smarte byer

Asien og Stillehavsregionen er også vidne til en stigning i smart city-projekter, hvilket skaber en større efterspørgsel efter offentlige sikkerheds- og tryghedsteknologier såsom overvågningssystemer, scannings- og screeningssystemer samt kritiske kommunikationsnetværk. Den indiske regering sætter stort fokus på udvikling af infrastruktur og forbedring af sikkerhedssystemerne i lufthavne, havne og raffinaderier.


Tags


Leverandører
Tilbage til toppen