Sectech i København 7.-8. november 2018 tiltrak 815 besøgende og mange tilhørere til de 16 seminarer. Medvirkende i Detektor TV-indslaget er Flemming Villadsen fra Kibo, Erica Deri, Genetec, Nikolaj Levy, G4S, Giulia Bareato, Venitem, Magnus Bæckström, Assa Abloy, Michael Hygild Sørensen, Hikvision, Lars Ride Berthelsen, Lemvigh-Müller, Jacob Dedichen, Milestone Systems og Lennart Alexandrie fra AR Media International.

De synes, at cloudløsninger, IoT og droner var nogle af de klareste trends på messen.

- Jeg har set, at der har været megen opmærksomhed på droner og teknologi til at registrere droner, og det er noget, som mange af vores kunder i Skandinavien efterspørger, og de ønsker at vide, hvordan vi arbejder med droner og antidroneteknik, siger Erica Deri fra Genetec.

- Videoanalyse er dog stadig en stor trend – hvordan vi bruger de forskellige features med persontælling osv. Vigtigt er det også, hvordan termiske kameraer kan gå ind og være mere proaktive i systemerne, siger Lars Ritt Bertelsen, salgskonsulent, Lemvigh-Müller.

- Vi valgte at udstille på Sectech, fordi vi er interesseret i at vise, hvor meget vi kan, og hvor meget vi rykker os. Vi vil gerne dele vores viden, og det føler vi, at vi kan gøre på en messe som Sectech, hvor vi både møder vores kunder og personer fra branchen, siger Nikolaj Levy, Head of G4S Academy.

Videoklippet indeholder også billeder fra Detektor International Awards, som blev uddelt i forbindelse med Sectech.