SecurityWorldMarket

05.08.2022

Teledyne Flir kjøper Noiseless Acoustics i Finland

Kai Saksela og Jonas Nyberg med selskapets NL kamera

Teledyne Technologies Inc. har kjøpt en majoritetsandel av det Helsingfors-baserte Noiseless Acoustics Oy, som designer og produserer Si124 akustikkinstrument og løsninger for prediktivt innhold, inklusive de nye og trådløse Flir Si-serie kameraene.

NL Acoustics leverer kameraprodukter som i kombinasjon med avansert videoanalyse tilbyr lettbetjente, avanserte bildebehandlings- og overvåkingsløsninger. De gjør det mulig for brukerne å oppdage kritiske problem og kan ta intelligente beslutninger om vedlikeholds i flere applikasjoner, som elkrafts distribusjon, trykkluftsystemer og fabrikkstatus overvåking.

Rickard Lindvall, General Manager for Teledyne Flir Solutions, understryker at Teledyne og NL Acoustics sammen leverer et bredt utvalg av overvåkings- og sikkerhetsløsninger, inklusive akustiske bildesystemer, optiske kamera for deteksjon av gasslekasjer og instrumentering for deteksjon av farlige gasser og flammedannelse.

– Etter å ha samarbeidet med NL Acoustics siden 2019 er vi glade for å kunne styrke vårt partnerskap med selskapet, kommenterer han i forbindelse med at Teledyne Flir kunngjorde kjøpet.

Kai Saksela og Jonas Nyberg, som startet NL Acoustics i 2015, kommer til å beholde en minoritetsandel i virksomheten og fortsetter i sine nåværende rolle i selskapet.



Leverandører
Tilbake til toppen