SecurityWorldMarket

21.02.2024

Markedet for adgangskontroll mot 15,2 mrd. USD innen 2029

Markedet for adgangskontroll er beregnet til å vokse fra 10,4 milliarder USD i 2024 og forventes å nå 15,2 milliarder USD innen 2029, og vokse med en CAGR på 7,8% fra 2024 til 2029, ifølge den siste rapporten fra analyseselskapet Marketsandmarkets.

Noen av de ledende aktørene i adgangskontrollmarkedet og nevnt i forskningen inkluderer Assa Abloy, Dormakaba, Johnson Controls, Allegion, Honeywell, Identiv, Nedap, Bosch, Thales, AMAG, Axis, Gunnebo, NEC, Gallagher, Brivo, Salto, idemia, Vanderbilt, Cansec, Securitas og Datawatch, blant andre.

Kortbaserte lesere mest populære
Kort brukes som legitimasjon for å bekrefte brukerens identitet og bestemme om de skal gi tilgang (også riktig tilgangsnivå). Kortbaserte lesere er kompatible med en rekke dørkontrollsystemer og legitimasjon, inkludert nærhetskort, magnetstripekort og smartkort. Denne fleksibiliteten gir enkel integrasjon med eksisterende infrastruktur og skalerbarhet for å imøtekomme økende behov. I tillegg, sammenlignet med biometriske lesere eller sofistikerte ansiktsgjenkjenningssystemer, er kortbaserte lesere betydelig billigere å installere og vedlikeholde.

Hosted adgangskontroll som en tjeneste
I vertstjenester plasseres serverne som inneholder adgangskontrolldata på tredjepartssteder. En bruker får full kontroll over adgangsrettighetene uten behov for å vedlikeholde infrastrukturen. Denne ACaaS gir sentralisert sikkerhet og administrasjon på tvers av flere lokasjoner, effektiviserer sikkerhetsoperasjoner og forbedrer synlighet. Leverandørene sørger også for at systemene holdes oppdatert med de nyeste sikkerhetsoppdateringene og fastvareoppdateringene, noe som forbedrer den generelle sikkerhetsstillingen.

Sterkt kommersielt segment
Adgangskontroll gir forbedret besøksadministrasjon og opplevelse. Siden det hjelper med forhåndsregistrering og midlertidig adgangslegitimasjon for besøkende for å effektivisere innsjekkingsprosessen og forbedre sikkerheten. Integrasjon med besøksadministrasjonssystemer gjør det mulig for sentralisert sporing og administrasjon av besøkendes aktivitet. Dessuten administrerer adgangskontrollsystemer ansattes og besøkendes tilgang til forskjellige avdelinger, sikrer konfidensiell informasjon og overholder bransjeforskrifter.

Nord-Amerika har den største andelen geografisk
Nord-Amerika er i forkant med å implementere adgangskontroll for å forbedre sikkerhetstiltak og sikkerhet. De økende bekymringene angående datasikkerhet driver etterspørselen etter adgangskontroll i regionen. Sikkerhetstrusler som cyberangrep, datainnbrudd og fysiske tyverier øker i Nord-Amerika. Dette understreker behovet for robuste adgangskontrolløsninger for å beskytte sensitive eiendeler, overholde forskrifter for personvern og hindre uautorisert tilgang.



Leverandører
Tilbake til toppen