SecurityWorldMarket

03.01.2023

Last Mile signerer distribusjonsavtale med Avigilon

Jesper Fredriksen, Last Mile

Last Mile styrker sin satsning innen IP-Video løsninger med å signere distribusjonsavtale med Avigilon.

Last Mile har nå komplementert porteføljen på Video med Avigilon og er da en komplett Motorola Solutions (Pelco, Avigilon, AVA og Videotec) distributør. Det betyr at Last Mile kan jobbe inn mot flere markeder og vertikaler samt supportere våre kunder med komplette systemer i disse markedene.

– Jeg gleder meg til å samarbeide med Motorola gjengen og håper å se mange av våre kunder når vi skal på veien med hele Motorola gjengen i februar og mars, kommenterer Jesper Fredriksen hos Last Mile.

 – Avigilon, som er en del av Motorola Solutions, har som mål å være en av verdens ledende produsenter av IP- overvåkningskameraer og har en bred produktserie med bl.a PTZ, termiske og spesial-løsninger. Og et meget stort tilbehørs program som gjør dem til en god og spennende partner for oss, forteller produktsjef Jørgen Norum.

– Vi er glade for å utvide vår portefølje med enda et av våre merker hos Last Mile AS, som er en verdiøkende distributør i vårt marked. Med sitt rykte og ekspertise vil de bidra til å styrke vår posisjon som markedsleder. Spesielt innenfor spesialområder som High End sikkerhet, med termiske kamera, PTZ domer og andre avanserte løsninger. Last Mile AS sin markedskunnskap og kompetanse i kombinasjon med våre representanter vil i stor grad bidra til å øke vår posisjon på det norske markedet, forteller Flemming Pless.



Leverandører
Tilbake til toppen