SecurityWorldMarket

02.01.2023

Advancis med ny nordisk partner

Advancis og Caverion er enige om nytt partnerskap

Advancis har en ny Winguard System Partner for det danske, finske, norske og svenske markedet; Caverion, som er aktivt i Norden og som designer, implementerer og vedlikeholder bygningsteknologi og leverer industrielle tjenester.

Caverions tilbud dekker hele livssyklusen til bygninger, infrastruktur eller industriområder og prosesser: fra design og bygg til prosjekter over teknisk og industrielt vedlikehold til anleggsadministrasjon og rådgivningstjenester. Nå distribuerer og implementerer Caverion også den leverandørnøytrale åpne integrasjonsplattformen Winguard fra Advancis på det nordiske markedet.

– Vi er stolte av å levere den velprøvde PSIM-plattformen fra Advancis, et system som virkelig er kundevennlig og passer godt til våre videre strategiske planer for det nordiske markedet, sier David Stockmeier, produktsjef Sverige hos Caverion.

– Det er flott å ha Caverion som ny Winguard System Partner i Norden. Med deres langsiktige erfaring, entusiasme og forståelse for fordelene som vår åpne PSIM-plattform Winguard bringer til deres brede kundebase, ser vi frem til å i fellesskap tilføre verdi til fremtidige sikkerhets- og bygningsforvaltningsprosjekter, kommenterer Christoffer Lindblom fra Advancis Sverige.


Tags


Leverandører
Tilbake til toppen