SecurityWorldMarket

03.03.2021

Adi styrker ledelsen i Norden og Benelux

Henrik Finnedal er ansatt som Regional General Manager for Norden og Benelux.

Henrik Finnedal har blitt ansatt i Adi Emea som Regional General Manager (RGM) for Norden og Benelux.

Adi har kunngjort at Henrik Finnedal kommer til virksomheten med en sterk kommersiell bakgrunn og over 20 års erfaring fra ledende stillinger innenfor forbrukerelektronikk, til B2C- og B2B-markedet. I denne rollen baseres Henrik i Danmark, på hovedkontoret i Ishøj, hvor han også skal fungere som landssjef for Danmark.

– Den nye RGM kommer med en dokumentert suksessfull historikk innenfor ledelse, salgsstrategi og forretningsutvikling med en pasjon for salg og distribusjon. Han er strukturert, har en positiv innstilling og et høyt energinivå. Han liker å arbeide i et hektisk miljø med en utenfor-boksen tankegang, og samtidig omfavner han mangfold og fleksibilitet, sies det i meldingen fra Adi.

– I et miljø med endringer må vi være fleksible og tilpasse oss dagens forhold, samtidig som vi ivaretar sikkerheten til våre ansatte og holder fokus på virksomheten. Norden har opplevd betydelige endringer med optimalisering, implementering av SAP og konsolidering av innkjøps- og supportteam (C&PS). I tillegg opplevde Benelux også endringer i filialer og konsolidering av innkjøp og C&PS-team. Utnevnelsen av Henrik som RGM for Norden og Benelux vil bidra til å opprettholde det fokuset som kreves for vår organisasjon i disse regionene, skriver Adi.


Tags


Leverandører
Tilbake til toppen