SecurityWorldMarket

20-01-2023

Stanley Security-opkøbet: Securitas låner 1,1 mia. euro

Andreas Lindback, CFO i Securitas.

Securitas indgår en 4+1-årig låneaftale, der refinansierer en stor del af den eksisterende brofinansiering til Stanley Security-opkøbet.

Securitas indgår en fireårig låneaftale på 1,1 milliarder euro (ca. 8,2 milliarder DKK) sammen med ni af sine relationsbanker med mulighed for, at parterne kan forlænge med endnu et år. Provenuet vil blive brugt til at refinansiere en stor del af den resterende 2315 millioner dollars brofinansiering relateret til købet af Stanley Security, som blev afsluttet den 22. juli 2022.

- Ved at indgå den langfristede låneaftale sikrer vi en stor del af den resterende brofinansiering efter Stanley-transaktionen med langfristet gæld til konkurrencedygtige vilkår. Endvidere kan finansieringen tilbagebetales forud, hvilket skaber fleksibilitet i den fremtidige lånestrategi, siger Andreas Lindback, finansdirektør i Securitas.

De banker, der deltager i lånet, er Danske Bank og SEB som Bookrunners og hovedarrangør sammen med Bank of America, BBVA, Crédit Industriel et Commercial (CIC), Commerzbank, ING, KBC og UniCredit Bank Austria som hovedarrangører.



Leverandører
Tilbage til toppen