SecurityWorldMarket

23-11-2021

Prosero køber låsevirksomheder i Finland og Norge

Prosero Security Group får nu en større markedsandel i Nordnorge gennem opkøbet af Låsesmeden Finnsnes AS.

Svenske Prosero, der også er til stede seks steder i Danmark, har lige købt den finske låsesmed Avainahjo OY i Helsinki og norske Låsesmeden Finnsnes i Nordnorge.

I 2021 har Prosero foretaget flere vigtige opkøb i Finland, og gennem det seneste opkøb slutter et af Helsinkis ældste og mest traditionsrige låsesmede sig til koncernen. Med det højeste serviceniveau og en lang tilstedeværelse i regionen har Avainahjo opbygget et velkendt varemærke og en stærk position inden for teknisk sikkerhed til boligsektoren. Deres tilbud omfatter låsekontrol, låseskift, kameraovervågning, porttelefoner, døråbnere og alarmsystemer kombineret med vedligeholdelsesservice og serviceaftaler.

Selskabets høje serviceniveau har givet dem stor tillid hos kunderne, som findes blandt byens boligejere, store byggefirmaer og den offentlige sektor. I 2020 lå omsætningen på 1,9 millioner euro, og i år til dato har selskabet overgået deres oprindelige prognose. Selskabet har 13 ansatte, som udgår fra kontoret i Helsinki fiskerihavn, der også rummer en butik.

Større markedsandel i Nordnorge
Prosero Security Group får nu en større markedsandel i Nordnorge gennem opkøbet af Låsesmeden Finnsnes AS. Virksomheden, der blev grundlagt i 2003, er en vigtig aktør på området og har en veletableret position. Med opland i hele Midt-Troms og Norges næststørste ø, Senja, leverer virksomheden adgangssystemer, dørautomatik, rullegitre og services indenfor låse og beslag.

I Midt-Troms-området og på Senja i Nordnorge er der flere store industrier, mange virksomheder og en stor offentlig sektor. Her har Låsesmeden Finnsnes gennem tætte relationer til flere stærke samarbejdspartnere i bygge- og ejendomsbranchen opbygget en loyal kundekreds, som er grundlaget for en løbende tilgang af nye projektopgaver. En vigtig del af Låsesmeden Finnsnes' kundetilbud er at levere serviceaftaler i forbindelse med hvert enkelt projekt, hvilket sikrer både den bedste kundeoplevelse og langsigtet økonomisk stabilitet.

Virksomheden havde i 2020 en omsætning på 10,7 millioner NOK og har fem ansatte med base på kontoret på Senja, hvor der også er butik.



Leverandører
Tilbage til toppen