SecurityWorldMarket

04-06-2021

PostNord og Caverion indgår et langsigtet Facility Management partnerskab i Norden

Foto: Kalle von Hausswolff

PostNord og Caverion fortsætter deres facility management partnerskab. Caverion leverer teknisk vedligehold og kundecenter service (Caverion Help Desk) på mere end 100 lokationer rundt om i Danmark, Sverige og Finland.

- Vi har haft en vellykket overgang under interimsaftalen og er glade for at indgå et langsigtet partnerskab. Caverion SmartView giver os allerede et realtidsbillede af vores bygningers aktiviteter og tilstand og forbedrer gennemsigtigheden. I Sverige vil Caverion også give os yderligere moderniserings- og installationsydelser som følge af en udbudsproces, vi netop har afsluttet, siger Christian Göttsche, Head of PostNord Facility Management.

- Det har været en fornøjelse at støtte PostNord i deres interim fase, og vi håber at udvikle vores partnerskab strategisk yderligere, også inden for bæredygtighed. Caverions mål er at støtte PostNord’s kerneforretning på langt sigt og sikre konkrete resultater, såsom energi- og omkostningsoptimering, med høj kundetilfredshed, siger Thomas Hietto, Deputy CEO and Head of Caverion’s Business Unit Services.



Leverandører
Tilbage til toppen