SecurityWorldMarket

07-12-2021

Hverken pandemi eller snestorm stoppede Sectech

I alt 649 mennesker deltog i årets Sectech i Danmark, som var det 30. arrangement i Skandinavien, siden Sectech startede i 2001.

I alt 649 mennesker deltog i årets Sectech i Danmark, som var det 30. arrangement siden Sectech startede i 2001.

Endnu en Sectech er blevet arrangeret, denne gang i København. På åbningsdagen den 1. december var regeringens nye corona-restriktioner lige trådt i kraft, samtidig med at snekaos ramte landet og fik mange til at blive hjemme.

Især vejret forhindrede mange vestdanskere i at køre til Bella Center den 1.-2. december, og bekymringerne for smittespredning har formentlig også spillet arrangementet et puds:

- Vi fik rigtig mange tilmeldinger til seminarerne i slutningen af november, men alle seminarer blev ramt af et betragteligt frafald. Vi forventer normalt et frafald på op til 20 procent, men ikke de ca. 50 procent, som tilfældet var denne gang, siger Lennart Alexandrie, CEO for arrangøren AR Media International.

- Covid-bekymringerne medvirkede også til, at flere udstillere trak sig i de sidste uger før arrangementets åbning. Så det var ikke ideelt på nogen måde, men man må tage det som det er, og vi er glade for, at stemningen var god, og at kvaliteten af både udstillere og besøgende var høj.

I alt deltog 649 personer i årets Sectech i Danmark, som var det 30. arrangement, siden Sectech startede i 2001.

- Vi kom i kontakt med besøgende af meget forskellig art. Alt lige fra lufthavne og kommuner til private aktører, kommenterede Robert Jansson, salgschef i Norden og Østeuropa for Stid, den franske producent af læsere til adgangskontrol.

Michael Hygild, salgschef i Norden for alarmproducenten Ajax Systems, glædede sig over, at virksomheden fik flere "nye kunder" fra installatørsektoren, end han havde forventet.

- Det er jo derfor, man er her. Men vi har også haft besøg af slutkunder, sagde han.


Tags


Leverandører
Tilbage til toppen