5.-6. mars 2025, NOVA Spektrum, Lillestrøm, Norge

Gå til Sectech Sverige 2025

Hvorfor stille ut på Sectech?

Sikkerhet er et viktig og stadig voksende felt, og arrangementer som Sectech gir muligheter for bedrifter til å vise frem sine produkter og tjenester til et engasjert publikum. Her er noen grunner til hvorfor du bør stille ut på Sectech:

MARKEDSFØRING OG EKSPONERING

Sectech er en ledende messe innen sikkerhetsbransjen og tiltrekker seg besøkende fra ulike deler av verden. Ved å delta som utstiller får bedriften muligheten til å markedsføre sine produkter og tjenester til et bredt publikum og øke merkevareeksponeringen.

PRODUKTVISNING OG DEMONSTRASJON

Sectech tilbyr en plattform for å vise frem selskapets produkter og tjenester i et fysisk miljø. Det gir muligheten til å demonstrere produktenes funksjoner og fordeler for potensielle kunder og besøkende.

NETTVERK

Sectech er en viktig møteplass for fagfolk i sikkerhetssektoren, og gir muligheter for verdifulle kontakter og forretningsmuligheter. Ved å stille ut kan selskapet bygge relasjoner med potensielle kunder, forretningspartnere og bransjekolleger.

FORRETNINGSUTVIKLING OG SALG

Sectech er en plattform som kan generere konkrete forretningsmuligheter. Besøkende på messen kan være potensielle kjøpere, distributører eller forhandlere som er interessert i bedriftens produkter og tjenester.

SECTECHS MÅLGRUPPER

Leverandører

Installatører, integratører, konsulenter, sikkerhetsselskaper og andre virksomheter som jobber med tekniske sikkerhetsløsninger.

Sluttkunder

Sikkerhetsansvarlige, IT-ansvarlige, sikkerhetskoordinatorer, innkjøpsansvarlige og andre ledere i privat og offentlig virksomhet med innflytelse over kjøp og investeringer i teknologibaserte produkter og tjenester.