5.-6. mars 2025, NOVA Spektrum, Lillestrøm, Norge

Gå til Sectech Sverige 2025

Hvorfor besøke Sectech?

1

Oppdag de siste trendene

Hold deg oppdatert på hva som skjer innen sikkerhetsteknologifeltet, med særlig vekt på fysisk sikkerhet. Hvilke trender kjennetegner kameraovervåking, innbruddsbeskyttelse og ID- og adgangskontroll nå? Hvilken innvirkning har introduksjonen av skytjenester og AI-teknologi på markedet for tekniske sikkerhetssystemer? Svarene finner du både i utstillingen og seminarscenen.

2

Seminarer – se og hør på eksperter

Presentasjoner og diskusjoner holdes og gjennomføres på seminarscenen av eksperter og eksperter innen ulike temaer knyttet til sikkerhetsteknologimarkedet. Det kan dreie seg om alt fra gjeldende og kommende lovverk som GDPR og NIS2 til problemstillinger knyttet til teknologitrender og markedsutvikling. Les mer om seminarene »

3

Møt bransjelederne og nykommerne

Sectech-utstillingen gir en unik mulighet til å møte både verdens ledende industriledere og oppkomlingene på begrenset basis. De store aktørene innen sikkerhetsteknologi er dermed tilstede, samt oppstartsbedrifter som med lidenskap og finansiell støtte streber etter å ta en betydelig rolle i markedet.
Se hvilke bedrifter som stiller ut »

4

Få et innblikk i markedets produkt- og tjenestetilbud

På Sectech-utstillingen kan du få live demonstrasjoner av de nyeste løsningene innen produktområder som kameraovervåking, elektronisk innbruddssikring samt ID-håndtering og adgangskontroll.

5

Nettverk

Sectech er en møteplass som inviterer fagfolk fra alle nivåer i sikkerhetsmarkedet til nettverk, fra produsenter, distributører, integratører og installatører til konsulenter og sluttkunde IT-ledere, sikkerhetskoordinatorer og sikkerhetsansvarlige.

SECTECHS MÅLGRUPPER

Leverandører

Installatører, integratører, konsulenter, sikkerhetsselskaper og andre virksomheter som jobber med tekniske sikkerhetsløsninger.

Sluttkunder

Sikkerhetsansvarlige, IT-ansvarlige, sikkerhetskoordinatorer, innkjøpsansvarlige og andre ledere i privat og offentlig virksomhet med innflytelse over kjøp og investeringer i teknologibaserte produkter og tjenester.