24-25 oktober 2023, Stockholmsmässan, Älvsjö, Sverige

Gå till Sectech Norge 2025

Skandinaviens ledande event för teknikbaserade säkerhetslösningar

Sectech Sverige 24–25 oktober 2023

Förhandsregistrera dig

Det kompakta pan-skandinviska mässeventet Sectech fokuserar på teknikbaserade tjänster och produkter för fysisk säkerhet – i såväl utställning som i seminarier.

Ställ ut
Ställ ut

Som utställare får du möjligheten att effektivt visa dina tjänster och produkter för besökarna, som representerar hela näringskedjan, från slutkunder till systemintegratörer och installatörer. Som mötesplats är Sectech ett oöverträffat forum, vare sig det handlar om att etablera kontakter för framtida affärer eller för att stärka relationer med befintliga kunder.

Besök Sectech
BESÖK SECTECH

Som besökare får du en inblick i teknikens möjligheter att skapa ökad fysisk säkerhet.

Med såväl världsledande leverantörer som innovativa nischade aktörer på plats är utställningen, sitt kompakta format till trots, i absolut världsklass. Lägg därtill seminariets programpunkter där säkerhetsbranschens utmaningar och möjligheter alltid är i fokus och där det finns mycket aktuell kunskap att hämta.

Säkerhetsbanketten

Traditionsenligt avslutas första mässdagen med Säkerhetsbanketten.

Mässan

Seminarer
Seminarer

Missa inte de intressanta programpunkterna om säkerhetsbranschens utmaningar och möjligheter. Fri entré.

Open Forum
Open Forum

Utställare bjuder in till presentationer av olika slag. Fri entré.

Plantegning
Monterkarta

Din monterkarta för att hitta rätt bland utställarna på Sectech.

Nyheter

24-25 oktober: Säkerhetsmässan Sectech – nu större än någonsin!

Med 110 företag som visar de allra senaste lösningarna som säkerhetsmarknadens teknologi kan erbjuda blir årets Sectech-utställning på Stockholmsmässan den 24 – 25 oktober större än någonsin.

– Utställningsytan var fullbokad redan i juni, men trycket från företag som ville ställa ut var så stort att vi beslutade att bygga ut med åtta montrar i augusti. Det är nu bokade, berättar Deniz Baykal, AR Media Internationals projektchef för Sectech.

Läs mer

Röster om Sectech

Sectech

Norway Norge

Next stop: Nova Spektrum, Lillestrøm, 5-6 mars 2025

Sectech hålls i Norge för elfte gången. Utställningen och seminarierna äger rum på Nova Spektrum i Lillestrøm. På mässan finns närmare 60 företag från hela Skandinavien som visar det allra senaste när det gäller produkter och tjänster baserade på modern säkerhetsteknik.

Till Sectech Norge

Film från senaste Sectech