Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech DENMARK

Copenhagen

Registrering
Registrera dig online innan du kommer till Sectech!

Entré för besökare
Registrera dig gratis och skriv ut din badge. Fackmässa. Barn under 15 år endast i vuxens sällskap.


Nyheter

2021-10-11

Paneldiskussion på Sectech om AI och videoanalys i kameror

Det är ingen tvekan om att kamerasystemen lett utvecklingen när det gäller säkerhetsteknik de senaste decennierna. Med alltmer intelligenta system och teknik som deep learning och AI kan vi förvänta oss att vi bara sett början. I en paneldiskussion på Sectech den 28 oktober diskuteras var vi befinner oss nu i utvecklingen.


Rubriceringen på paneldiskussionen är "Intelligenta kameror – kan vi lita på dem och hur intelligenta kan de bli?" Möjligheter och utmaningar kommer tas med erfarna branschpersoner. Hur långt kan tekniken ta oss och hur långt vill vi att den ska ta oss? Och hur undviks fellarm som tar resurser från larmcentralen?

Panelen som ska svara och ge sin syn på användandet av intelligenta kameror är Niklas Rosell (produktchef, Axis), Mats B. Adman (vd, Rapid Säkerhet) Andreas J. Österberg (utvecklingschef, Tennotech), Christopher Åkesson, (försäljningschef, Milestone Systems), Gustav Norvik, (produktchef, Stanley Security) och Anders Karlsson, (produktspecialist, Bosch Security).

Att delta på seminariet är kostnadsfritt, men kräver registrering. Registrering kan göras här.

Skriv ut Skriv ut  

Utställarinfo
Entrésponsor

Video
Sectech Norge 2023


Detektor International Award 2022



Mediapartner
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2018 AR Media International AB Ett arrangemang av: