Sectech DENMARK
1-2 December, 2020
Copenhagen
Sectech NORWAY
10-11 March, 2021
Norges Varemesse


Sök efter nyheter här:


Sectech nyheter

2019-11-06

Traka lanserar intelligenta skåp på Sectech

Den ökade efterfrågan av intelligenta skåp för att kunna hantera IT-enheter som tablets, PDA:er, scanners, mobiltelefoner och nycklar resulterar nu i att Traka förstärker sin position i Norden med Fredrik Granath som Sales Engineer. Samtidigt lanserar Traka sina nya lösningar på Sectech i Stockholm den 19 - 20 november. Lösningen, med intelligenta nyckelskåp, finns redan ute hos ledande företag inom handel över hela Norden. Trakas nya skåp syftar till att ge företagen säker och smidig kontroll över företagets gemensamma nycklar, tablets och handscanners.


akas nya skåp syftar till att ge företagen säker och smidig kontroll över företagets gemensamma nycklar, tablets och handscanners.

Behovet av intelligent förvaring inom retail och distribution ökar kraftigt eftersom det ställs allt högre krav på säker och effektiv hantering av teknikutrustningen.Utmaningen ligger i att alla enheter är hela, laddade, på plats och uppdaterade när nästa skift börjar.

– Företagens hantering av teknikutrustning, som används av många olika anställda under dygnets alla timmar, ställer höga krav på att det är enkelt, effektivt och säkert för alla inblandade. Våra lösningar underlättar och kapar många dyrbara timmar i administration och irritation hos företag och anställda som är beroende av sin bärbara teknik, säger Johan Lokind, Business DevelopmentManager för Traka i Norden.

 – De intelligenta skåpen handlar inte bara om säkerhet, utan hjälper även IT-avdelningen med uppdateringar och tar bort ansvaret hos varje enskild anställd att tekniken fungerar och att enheterna är tillbakalämnade och laddade, avslutar Johan Lokind.

Skriv ut Skriv ut      | Tipsa Tipsa      |

Utställarinfo
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019


Detektor International Award 2019Mediapartner
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2018 AR Media International AB Ett arrangemang av: