Sectech DENMARK
1-2 December, 2021
Copenhagen
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse


Nyheter

2017-11-14

Säkerhet Plus-bilagan i Dagens Industri ute idag

Allt inför Sectech-mässan, Internet of Things och säkerhetssystem och en ny rapport om säkerhetskamerors brottspreventiva effekt exempel på innehåll Säkerhets Plus utkom idag som bilaga i Dagens Industri. 
– Utgivningen av Säkerhet Plus är en tradition som vi avser fortsätta med. Det är viktigt att nå ut till näringslivet med information kring säkerhetsbranschen och vad den har att erbjuda, säger Lennart Alexandrie, vd för säkerhetsförlaget AR Media International som utgett Säkerhet Plus sedan 1997.För 21:a året i rad utkom Säkerhet Plus som bilaga i tidningen Dagens Industri idag. Två teman dominerar:

• Sectech-mässan den 21-22 november

• Internet of Things och säkerhetssystem

Annat intressant som tas upp hur Sundsvall Timrå Airport lyckats öka sin effektivitet och höja säkerheten med teknikens hjälp eller hur SOS Alarm håller ihop sin larmkedja och sitt uppdrag att förse alla i Sverige med en service där trygghet är ledstjärnan. Lägg därtill att Säkerhetsbranschen ordförande Björn Eriksson i en debattartikel förklarar att krisberedskapen i Sverige är lågprioriterad och kräver politiska initiativ för att få till en förändring.

Intressant läsning är också den rapport om säkerhetskameror och dess brottspreventiva effekti som tankesmedjan SNOS gjort och som publicerats i den vetenskapligt granskade tidskriften Journal of Scandinavian Studies in Criminology and Crime Prevention. Rapporten visar att kameror kan minska brottslighet på offentliga platser med 24-28 procent och utmanar därmed tidigare forskning där kamerorna anses ha ringa preventiv effekt.

Läs den digitala utgåvan av Säkerhet Plus här.

Skriv ut Skriv ut  

Utställarinfo
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019Mediapartner
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2018 AR Media International AB Ett arrangemang av: