Sectech SWEDEN
19-20 Nov, 2019
Stockholmsmässan
Sectech DANMARK
2020
Copenhagen
Forhåndsregistrering
Gjør ditt besøk på Sectech 2019 enklere ved å forhåndsregistrere deg her.

Entré for besøkende
Forhåndsregistrer deg gratis her og skriv ut ditt adgangskort.
Fagmesse (verdi kr. 150).
Barn under 16 år kun i selskap med voksne.
Søk etter nyheter her:


Sectech nyheter

2007-04-23

Dagens Næringsliv idag - bilag om sikkerhet og Sectech fra SecurityWorldHotel.com

Idag har Dagens Næringsliv et bilag om sikkerhet og om Sectech på SAS Radission Scandinavia Hotel i Oslo den 25 - 26 april. Det er SecurityWorldHotel.com som utgir bilaget. - Dagens Næringslivs lesere er en viktig målgruppe for sikkerhetsbransjens bedrifter. Med SecurityWorldHotel.com-bilaget håper vi å medvirke til en økt interesse for sikkerhet og for Sectech i Oslo om to dager, sier Lennart Alexandrie, Adm. Dir. for Ar Media International, som eier SecurityWorldHotel.com og er en av arrangørene av Sectech.


SecurityWorldHotel.com har tidligere hatt bilag i danske Børsen og Ar Media International utgir hvert år et bilag i svenske Dagens Industri. Idag er det første gangen som mediabedriften utgir et bilag i den norske finansavisen.
   - Vi håper at det betyr flere besøkende fra det norske næringslivet som vil komme til Sectech den 25 - 26 april, men også ser muligheten å benytte SecurityWorldHotel.com for å holde seg oppdatert.

Skriv ut Skriv ut      | Send tips Send tips    |
| Mer

UTSTILLERINFORMASJON

Entrésponsor
Video
Höjdpunkter från Sectech i Lillestrøm


Det bästa från Sectech KöpenhamnMediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor


© 2019 AR Media International AB Privacy policy Sosiale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AV: