Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Sectech DANMARK

Copenhagen
Forhåndsregistrering
Gjør ditt besøk på Sectech 2023 enklere ved å forhåndsregistrere deg her.

Entré for besøkende
Forhåndsregistrer deg gratis her og skriv ut ditt adgangskort.
Fagmesse (verdi kr. 150).
Barn under 16 år kun i selskap med voksne.
Nyheter

2021-10-11

Sectech: Bransjeaktører om smarte bygninger og byer

Sectech den 27. – 28. oktober på Stockholmsmässan lokker ikke bare med en utstilling hvor sikkerhetsteknikkens muligheter står i sentrum, men tilbyr også et komplett seminarprogram hvor sikkerhetsbransjens rolle i en ekspanderende IoT-verden diskuteres.

Et bra eksempel på dette er programpunktene «AI og maskinlæring i smarte, kommersielle bygninger» samt «Smarte bygninger og byer – hva kan sikkerhetsbransjens aktører tilby?»

Markedsanalytikeren James McHale, Memoori, innleder den andre dagen på Sectech, Stockholm, med en oppsummering av en ny rapport om markedet for AI og maskinlæring i smarte, kommersielle bygninger.

Sectechs andre dag, den 28 oktober, innledes med at James McHale, markedsanalytiker og gründer av Memoori, gir en kort oppsummering av en ny rapport om markedet for AI og maskinlæring i smarte, kommersielle bygninger. Med smarte, kommersielle bygninger menes i dette tilfellet bygninger for kontorer, butikker, hotell, lagerlokaler, datasentre, restauranter, kjøpesentre, skole- og universitetsbygninger samt offentlige arenaer som kino, museer og sportsarenaer. Hvordan ser dette markedet ut i dag? Hva preger det? Hvordan ser vekstprognosene ut? Hvor kommer sikkerhetsbransjen inn i bildet? Dette er spørsmål som James McHale kommer til å berøre.

Det innledende programpunktet følges av en paneldebatt med tittelen «Smarte bygninger og byer – hva kan sikkerhetsbransjens aktører tilby?». Spørsmål som paneldeltagerne stilles foran handler om hvor teknikken befinner seg. Hvor er de store verdiene og hva kan vi forvente oss av morgendagens smarte bygninger og byer? Og hvordan er sikkerhetsbransjen posisjonert i disse ulike markedssegmentene? Hva tilbyr sikkerhetsselskapene i dag? Og hvilke andre verdier enn sikkerhet kan sikkerhetsbransjen addere til markedet for smarte bygninger og smarte byer?

Panelet består av en spennende miks av deltakere som inkluderer Marcus Dover, ansvarlig for sikkerhetstjenester, Coor, Pär Torstensson, produktmarkedssjef (IoT) hos Nexus, Victor Siösteen, leder for Aras Security, Jonas Malmgren, leder for ISG Nordic og Fredrik Sidhagen, leder for RCO Security.

– Pandemien har satt fart på digitaliseringen og bidratt til et enda større interesse for eksempelvis smarte bygninger og byer. Nå skjer det mye gjelder å henge med. Med disse to programpunktene finnes det mulighet for nyttig kunnskapsinnhenting for profesjonelle innenfor sikkerhetsbransjens alle ledd, sier Lennart Alexandrie, som er ansvarlig for programinnholdet på Sectech.

Kostnadsfritt men begrenset antall plasser
Å delta på Sectech-seminarene er kostnadsfritt, men antall plasser er begrensede, ikke minst på grunn av hensyn til pandemien.

– Selv om den svenske regjeringen har tatt bort restriksjonene, gjør vi tiltak for å redusere risiko for smittespredning, noe som påvirker adgang til seminarene. Vi vil unngå trengsel. Derfor bør de som ønsker å delta, booke seg inn så fort som mulig, sier Deniz Baykal, prosjektsjef for Sectech.

 

For mer informasjon og for påmeldning til seminarene på Sectech – klikk her.

Skriv ut Skriv ut
| Mer

UTSTILLERINFORMASJON

Entrésponsor
Video
Det bedste fra Sectech København


Höjdpunkterna från Sectech 2021Mediapartners:
SecurityWorldMarket


© 2022 AR Media International AB Privacy policy Sosiale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AV: