Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Sectech DANMARK

Copenhagen
Forhåndsregistrering
Gjør ditt besøk på Sectech 2023 enklere ved å forhåndsregistrere deg her.

Entré for besøkende
Forhåndsregistrer deg gratis her og skriv ut ditt adgangskort.
Fagmesse (verdi kr. 150).
Barn under 16 år kun i selskap med voksne.
Nyheter

2020-11-16

Sectech i Norge flyttes til 2022

En andre bølge av pandemien har slått hardt i Europa under høsten. Dette gjør at AR Media International nå velger å flytte Sectech-arrangementet som skulle ha funnet sted i Oslo den 10-11 mars 2021. Ny dato er 9-10 mars, og året endres til 2022.

Sectech i Oslo skulle ha blitt arrangert i mars 2021, Nå blir det 9-10 mars i 2022 i stedet.

Arrangøren AR Media tok beslutningen om å flytte Sectech til den 9–10 mars 2022 etter å ha rådført seg med utstillere og en dialog med Norges Varemesse i Lillestrøm, hvor arrangementet skal finne sted.

– Vi må sette folks helse og uroen rundt dette i fokus. I tillegg er det mange selskap og andre organisasjoner som har tatt beslutningen om å ikke sende personal til fysiske arrangement under første halvår 2021, sier Deniz Baykal, prosjektsjef for Sectech, et arrangement som eies i fellesskap av AR Media International og Stockholmsmässan.

– Selvsagt skulle vi kunne vente og se, men tiden for markedsføring blir for kort om situasjonen skulle endres. Vi vil at det skal bli så bra som mulig for både besøkere og utstillere og da er det bedre å flytte fram arrangementet.

– Det hadde i tillegg vært respektløst å aggressivt markedsføre Sectech nå som smitten har øket igjen.

Deniz Baykal understreker også at dialogen med Norges Varemesse har vært veldig støttende.

– Absolutt, de har gjort det lettere for oss å flytte arrangementet til 2022. Dette til tross for at de har vel innarbeidede rutiner og tilpasninger for å minimere smitterisikoen. Jeg tror at Sectech kunne ha blitt arrangert både trygt og sikkert om vi hadde fullført planen og kjørt arrangementet i mars, men vi har full forståelse for at selskap og bransjefolk helst ser at vi flytter fram arrangementet.

– Selvsagt hadde det vært moro å innlede året med et arrangement hvor bransjefolk endelig får møtes, bygge nettverk og skape forretninger sammen. Men nå har vi en pandemi som må håndteres og med tanke på den uro som råder er flyttingen til 2022 det eneste rette.

– Nå får vi ett år til på oss. Det tror jeg blir bra. Dessuten kommer behovet å endelig treffes for å bygge nettverk til å vokse seg enda sterkere. Så til slutt tror jeg at alle vinner på denne flyttingen, avslutter Deniz.

Tre Sectech-arrangement på seks måneder

Tidligere flyttet AR Media Sectech Danmark fra 2020 til 2021. Dette betyr at tre Sectech-arrangement kommer til å arrangeres i løpet av seks måneder. Den 27-28 oktober 2021 arrangeres Sectech Stockholm. Den 1-2 desember 2021 er det Sectech i København og den 9-10 mars 2022 er det Sectech Norge som står for tur.

Skriv ut Skriv ut
| Mer

UTSTILLERINFORMASJON

Entrésponsor
Video
Det bedste fra Sectech København


Höjdpunkterna från Sectech 2021Mediapartners:
SecurityWorldMarket


© 2022 AR Media International AB Privacy policy Sosiale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AV: