SecurityWorldMarket

2016-07-10

Rapid Open-finalisterna redo för Skyddgolfen Detektor Open

Tony Ålgars vann kvalet till Rapid Open-finalen och fick ta emot pris av Ola Lindberg och Mats B. Adman från Rapid Säkerhet.

Tony Ålgars, från Österåkers Lås & Larm, vann kvalet till Rapid Open-finalen och fick ta emot pris av Ola Lindberg och Mats B. Adman från Rapid Säkerhet.

Rapid Open, säkerhetsbranschens äldsta golftävling, arrangerades i juni för sextonde året i rad på Kings Course på Kungsängens GC. Ett 80-tal spelare kämpade på i ett ostadigt väder, med förvånansvärt gott resultat.

Någon slutsegrare korades inte eftersom tävlingen syftar till att få fram de fyra som ska mötas i den avgörande finalen som sker i samband med Skyddgolfen Detektor Open den 30 augusti på Vidbynäs GC. Där blir finalen sålunda en tävling i tävlingen.

– Det är ett bra upplägg som vi nu kört några år, säger Ola Lindberg, marknadschef på Rapid Säkerhet, och projektchef för Rapid Open.

Ola Lindberg, deltog utom tävlan, och presterade bra, gick på banans par och fick 40 poäng, samma som Tony Ålgars, från Österåkers Lås & Larm, som därmed vann detta kval. Tvåa kom Victor Sääv från Confidence på 39 poäng. Robert Guenther från Cameravision intog den tredje finalplatsen på 38 poäng och Mats Bengtsson lyckades med 37 poäng komma fyra och ta den sista finalplatsen med 37 poäng.

För arrangören blev Rapid Open 2016 en klar framgång.

– Det är tack vare Kungsängen GC och våra fantastiska sponsorer, samt alla glada spelare som gör Rapid till vad det är, säger Mats B Adman, vd för Rapid Säkerhet, som nu ser fram mot att få kora Rapid Open-segraren i samband med Skyddgolfen Detektor Open den 30 augusti.