SecurityWorldMarket

26.03.2021

Prosero med ny landssjef for Finland

Jari Piironen blir utnevnt til sjef for Prosero Finland.

Jari Piironen blir utnevnt til sjef for Prosero Finland.

Prosero har siden starten i 2017 hatt en sterk vekst gjennom både oppkjøp og sterk organisk vekst. Omsetningen ligger for øyeblikket på i underkant av 2 milliarder SEK, og virksomheten drives på 81 steder i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

– Vi har nå kommet til det punktet at det er tid for neste utviklingstrinn for Prosero. Planen vår de kommende årene er å øke anskaffelsene i alle de geografiske områdene, og vi ønsker derfor flere kvalitetsbedrifter i bransjen velkommen til Prosero. Vi forbereder også en rekke tiltak for å dra mer nytte av størrelsen til bedriften sammen med vår sterke markedsposisjon på en sterkere måte. Fokus vil være på samarbeid mellom selskapene våre for å tiltrekke både større kunder samt å utvide virksomheten med eksisterende kunder. Vi vil styrke samarbeidet med leverandørene våre for å drive vekst og styrke vår digitale kompetanse innen både sikkerhetsløsninger og markedsføring, melder Prosero.

I Finland er Prosero representert av tre virksomheter via datterselskapene Arvolukko, Avain-Asema og Turvatalo. Jari Piironen er for tiden administrerende direktør i Arvolukko og vil nå utvide rollen til å være landssjef for Prosero Finland. Ambisjonen er å øke anskaffelseshastigheten i det finske markedet, men også å sikre fremgang i Proseros utviklingsarbeid.

Jari Piironen har vært administrerende direktør i Arvolukko i over 8 år og har over 25 års erfaring fra sikkerhetsbransjen.

– Proseros strategi er å opprettholde en høy vekstrate både gjennom oppkjøp og vinne tillit fra flere kunder. Gjennom årene hos Arvolukko har Jari vist stor interesse for både vekst- og utviklingsspørsmål sammen med sterk ledelse. Jeg er stolt over å kunne presentere Jari som sjef for Prosero Finland, sier Fredrik Gren, administrerende direktør i Prosero.

– Det er med stolthet og glede jeg nå går inn i rollen som leder av Prosero i Finland. Proseros sterke tro på desentralisert ledelse og på å stimulere samarbeid mellom selskapene har virkelig vært vellykket, og jeg ønsker nå flere finske kvalitetsbedrifter velkommen til gruppen, sier Jari Piironen.



Leverandører
Tilbake til toppen