SecurityWorldMarket

20-02-2021

Verdenskendt hackergruppe angriber Pfizer for at stjæle vaccine-information

Den velkendte it-hackergruppe Lazarus har slået til igen. Denne gang går det ud over Pzifer hvorfra de har forsøgt at stjæle information om deres vaccine, som bl.a. beskrevet af Washington Post.

Allerede den 23. december var Kaspersky ude og advare om, at gruppen har angrebet flere organisationer, der arbejder på de nødvendige corona-vacciner.

Kasperskys it-sikkerhedsefterforsker Seongsu Park, der efterforsker Lazarus fortsatte forsøg på at stjæle information om corona-vacciner, siger:

- Som vi tidligere har rapporteret, har Lazarus-gruppen tidligere angrebet COVID-19-vaccinerelaterede organisationer. Siden offentliggørelsen af vores indledende forskning i december 20 har vi holdt øje med deres aktiviteter rettet mod COVID-19 vacciner. Vi kan bekræfte, at det farmaceutiske selskab, der er knyttet til vores tidligere forskning, ikke er deres eneste mål. Der er flere mål.

Disse yderlige mål kan endnu ikke offentliggøres, da efterforskningen stadig er i gang.

Seongsu Park har beskrevet, hvordan hackergrupper, herunder Lazarus-gruppen, forsøger at stjæle vaccineforskning fra bl.a. et medicinalselskab og et ministerium, der arbejder på at inddæmme corona-smitten. De benyttede taktikker er beskrevet her: https://securelist.com/lazarus-covets-covid-19-related-intelligence/99906/



Leverandører
Tilbage til toppen