SecurityWorldMarket

28-01-2022

Strategiske ændringer i Milestones øverste ledelse

Fra venstre: Malou Toft, Benjamin Low og Jos Beernink .

Med baggrund i Milestone Systems vækstambitioner har virksomheden foretaget ændringer i organisationen ved at udnævne Malou Toft til Vice President for Asia-Pacific, forfremmet Benjamin Low til en ny rolle med globalt fokus i Asia-Pacific, og Jos Beernink er udnævnt til Vice President for Europa, Mellemøsten og Afrika.

Med virkning fra 1. april skifter Malou Toft fra Vice President (VP) for Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) til VP for Asia-Pacific (APAC)  Ligeledes med virkning fra 1. april overtager Benjamin Low ansvaret for en nyoprettet rolle som leder af Global Partners af APAC, mens Jos Beernink vil lede EMEA som regional VP, hvilket en stilling han har haft i mellemtiden, mens Malou var på barsel.

- Disse ændringer er sket, for at vi kan fortsætte Milestones strategiske rejse og for at opfylde vores massive vækstambition, kommenterer CEO Thomas Jensen.

- Malou flytter fra København til Singapore. Benjamin vil - for at lede vores APAC-organisation - hjælpe os med at vokse og styrke vores strategiske relationer med globale partnere i Asien, og Jos vil stå i spidsen for vores EMEA-region på permanent basis. Jeg ser frem til at arbejde med dem alle tre i deres nye roller, siger Thomas Jensen.

Malou, som har været hos Milestone siden 2018, har stor erfaring med at lede store organisationer og en stærk baggrund inden for salg. Hun har været en inspiration for hele EMEA-teamet gennem årene med en stærk track-record. Hendes primære ansvar som VP for APAC vil omfatte ledelse af Milestones APAC-organisation og mentoring af APAC-teamet for kontinuerlig vækst og skala.

Benjamin Low har været hos Milestone siden 2015. Som nuværende VP for APAC har han været katalysator for etableringen af Milestone på tværs af APAC-regionen. I sin nye rolle vil han hjælpe med at styrke Milestones indsats med Global Partners, en vigtig prioritet for at vækste og skalere virksomheden.

Jos Beernink har været hos Milestone siden 2019. Han overtager nu formelt rollen som VP for EMEA, en stilling han har haft siden oktober 2020. Jos skal drive organisationsvækst ved at udtænke forretningsudviklingsmæssige initiativer, danne vigtige partnerskaber og opbygge stærke forretningsrelationer.


Tags


Leverandører
Tilbage til toppen