SecurityWorldMarket

22-12-2022

Stabil vækst i markedet for kropsscannere

Ifølge analysefirmaet Future Market Insights forventes det globale marked for kropsscannere forventes at nå op på 311,0 millioner dollars i 2022, og man regner med, at markedet vil vokse med en gennemsnitlig årlig vækst på 10,9 procent for at nå 876,0 millioner dollars i 2032.

Analytikerne siger, at markedet er ekstremt konkurrencedygtigt på grund af et stort antal deltagere. Mens store globale aktører, herunder Brijot Imaging Systems, Inc., Iscon Imaging, Inc. og L-3 Technologies, Inc., kontrollerer en betydelig del af markedet, er der adskillige konkurrenter på regionalt niveau, især i Asien og Stillehavsområdet.

Nogle af de nystartede virksomheder, som er aktive i markedet for kropsscannere, og som nævnes i rapporten, er Evolve Technologies, F Jade Detection Technology Co., Ltd., Kepri Corp, Techik, Sensaweb, Sundigital Security Private Limited og CI Network Technologies Pvt. Ltd.

Analysen viser, at det nordamerikanske marked forventes at få en samlet andel på 15 procent af det globale marked for kropsscannere, mens Europa forventes at stå for 27 procent i de kommende 10 år.



Leverandører
Tilbage til toppen