SecurityWorldMarket

24-01-2024

Securitas Technology udgiver rapport om globale teknologiske tendenser

Securitas Technology har udgivet sin sjette årlige rapport om de globale teknologiske tendenser, som indeholder indblik, tendenser og data om en række sikkerhedsemner på tværs af alle vertikaler. Nyt i år er eksklusive undersøgelsesdata fra mere end 900 beslutningstagere inden for sikkerhed fra hele verden, der afslører indsigt i nye teknologier, muligheder og udfordringer i sikkerhedsbranchen.

- Vi er på en mission om at blive branchens førende betroede partner og rådgiver inden for sikkerheds-, sundheds- og tryghedsteknologi, siger Tony Byerly, Global President, Securitas Technology.

- At indsamle og levere denne type information til vores kunder er en måde, hvorpå vi kan opfylde denne mission - i takt med, at vores kunder navigerer i et stadig mere dynamisk og komplekst forretningsmiljø, herunder den konstant udviklende teknologiske verden, siger Byerly.

Fra kunstig intelligens (AI) og dataanalyse til cybersikkerhed og databeskyttelse deler rapporten kollektiv indsigt fra slutbrugere, teknologipartnere og vores egne sikkerhedseksperter.

Klik her her at læse rapporten.



Leverandører
Tilbage til toppen