SecurityWorldMarket

03-08-2021

Securitas køber førende tysk elektronisk sikkerhedsselskab

Peter Karlströmer, Divisional President Security Services Europe i Securitas.

Securitas har underskrevet en aftale om at erhverve Protection One, en tysk markedsleder med speciale i fjernteknologidrevne sikkerhedsløsninger og elektronisk sikkerhed. Opkøbet styrker Securitas' kapacitet til sikkerhedsløsninger i Tyskland og er i overensstemmelse med koncernens strategi om at fordoble salget af sikkerhedsløsninger og elektronisk sikkerhed inden 2023. Købesummen er cirka 72 mio. euro.

I 2020 var Protection Ones årlige salg på over 33 millioner euro, hvoraf 90 procent var månedlig omsætning. Virksomheden har 230 ansatte i Tyskland og opererer 12 steder med et center i Meerbusch og tilbyder fjernovervågningstjenester døgnet rundt i realtid. I kombination med sine højkvalitets- og kundetilpassede installationstjenester tilbyder virksomheden omfattende elektroniske sikkerhedstjenester til 10.300 lokationer for cirka 7.000 kunder, primært små og mellemstore virksomheder.

- Som den førende tyske aktør inden for salg af fjernovervågnings tjenester og installation passer Protection One meget godt ind i Securitas' strategi for sikkerhedsløsninger og elektronisk sikkerhed. Vi forventer os meget af de muligheder, som Protection Ones omfattende erfaring og tilpassede løsninger vil bringe, baseret på deres høje kundetilfredshed og Securitas' øgede fokus på de små og mellemstore virksomhedssegmenter, kommenterer Peter Karlströmer, Divisional President Security Services Europe i Securitas.

- Med dette opkøb vil vi yderligere styrke vores førende tilbud på det voksende tyske sikkerhedsmarked. Vi er overbeviste om, at dette køb vil hjælpe os med at hjælpe vores kunder endnu bedre, både i dag og i fremtiden, tilføjer han.



Leverandører
Tilbage til toppen