SecurityWorldMarket

10-02-2022

Securitas imponerer med stærk afslutning på 2021

Magnus Ahlqvist, CEO, oplyser, at salget af sikkerhedsløsninger og elektronisk sikkerhed gav en valutajusteret salgsvækst på 8 procent i 2021, hvilket er 22 procent af det samlede salg.

Med en omsætning i kvartalet på 28.049 SEK (26.477) og et driftsresultat før afskrivninger på 1.646 millioner SEK (1.404) overstiger Securitas ifølge svenske analytikere markedets forventninger.

For hele året landede salget på SEK 107.700 millioner (107.954) med en organisk vækst på 4 procent (0). Driftsresultat før afskrivninger SEK 5.978 mio. (4.892) med en overskudsgrad på 5,6 procent (4,5).

CEO Magnus Ahlqvist understreger i en kommentar, at salget af sikkerhedsløsninger og elektronisk sikkerhed rapporterede en valutajusteret salgsvækst på 8 procent (5) i 2021, hvilket er 22 procent af det samlede salg.

- Vi oplevede øget vækst i fjerde kvartal på trods af udfordringer i forbindelse med komponentmangel, siger han.

Ahlqvist kommenterer også på værdivækst via teknologitjenester, såsom aftalen om at købe Stanley Security:

- Der er tale om et transformativt opkøb, og vi forventer, at opkøbet vil føre til markant øget kommerciel vækst og en markant styrket driftsmargin over tid, siger han.

- Fremtidens sikkerhed vil være baseret på en kombination af global tilstedeværelse, forbundet teknologi og intelligent brug af data, og sammen med Stanley vil vi have en perfekt position for at få succes under disse forhold, siger Magnus Ahlqvist videre.

- Når Stanley er integreret, og transformationsprogrammerne er fuldt implementeret, vil vi have skabt et nyt Securitas - som er moderne, digitaliseret og en partner med innovative sikkerhedsløsninger til vores kunder med en strukturelt højere marginprofil.


Tags


Leverandører
Tilbage til toppen