SecurityWorldMarket

05-04-2024

Mobotix viser stærk økonomi med vækst på 13 procent

CEO Thomas Lausten kunne præsentere et godt 2023-resultat fra Mobotix.

Den tyske kameraspecialist Mobotix, der ledes af danske Thomas Lausten, fik sidste år et øget salg på 13 procent set i forhold til det foregående regnskabsår. 2023 sluttede med en omsætning på 63,2 millioner euro og en ordrebeholdning på en halv million.

Den største vækst stammer fra øget salg af videoovervågningskameraer og øget softwaresalg inden for videostyringssystemer og analyser. Spanske Vaxtor Group, som Mobotix købte i 2022, har bidraget med softwaresalg over det forventede niveau.

Vertikale markeder

Mobotix fortsætter med at styrke sit annoncerede strategiske fokus på kvalitet, cybersikkerhed, markedscertificeringer og løsninger til specifikke vertikale markeder som nøgledriverne bag de forbedrede indtægter.

Forretningsstrategien er særligt rettet mod sundheds-, industri- og energimarkederne baseret på nylige produktlanceringer i samarbejde med teknologipartnere og på den nye "One" platform, der lanceres i foråret 2024.

Styrkelse af partnerskaber i USA og APAC

Fokus er nu at effektivisere omkostninger og investeringer i nye kundeplatforme for at optimere kundeoplevelsen, f.eks. online konfiguration og bestilling. Organisationen er blevet optimeret og vil blive yderligere tilpasset til at fokusere på især kernemarkeder i DACH og Europa, mens partnerskaber med distributører og key account partnere vil blive styrket i USA og på APAC markederne.



Leverandører
Tilbage til toppen