SecurityWorldMarket

26-07-2023

Globeteam får aftale på 85 mio. med Politiet

Claus Moldow, CEO i Globeteam.

Gennem en fireårig rammeaftale skal konsulenthuset Globeteam levere rådgivning og løsninger til Rigspolitiet inden for bl.a. sikkerhed, arkitektur, design og udvikling.

Konsulenthuset Globeteam har landet en stor rammeaftale med Rigspolitiet. Den fireårige rammeaftale betyder, at Globeteam fremover skal bidrage med IT-arkitekter og sikkerhedseksperter til større projekter, som bl.a. omfatter design, udvikling, test og implementering af IT-systemer. Derudover skal Globeteam levere sikkerhedsrådgivning og -sparring for at sikre, at Rigspolitiets sikkerhedsarkitektur opfylder gældende sikkerhedskrav.

- Jeg er naturligvis meget stolt over den nye aftale, vi har indgået med Rigspolitiet, hvor stærke digitale løsninger og sikkerhed spiller så central en rolle. Generelt, og især for samfundskritiske funktioner som Rigspolitiet, bliver det i stadigt højere grad afgørende at have de rette, og ikke mindst sikre, IT-løsninger. Så det er en opgave, vi glæder os til at løfte, siger Claus Moldow, CEO i Globeteam.

Den nye aftale er eksklusivt til Globeteam, hvor konsulenthusets IT- og sikkerhedseksperter fremover skal indgå i en afgørende del af Rigspolitiets digitale infrastruktur.

- Rigspolitiet har for nyligt annonceret, at de reducerer deres nuværende portefølje af IT-udviklingsprojekter fra 83 til 45. Det betyder, at vi formentlig også vil få en central leverancerolle i Rigspolitiets prioriterede og forretningskritiske projekter, og det ser vi naturligvis meget frem til, siger Claus Moldow.

Den nye rammeaftale med Rigspolitiet er en af mange store rammeaftaler, Globeteam har landet inden for det seneste år. Senest underskrev konsulenthuset en 3-årig rammeaftale med regionerne. Inden da vandt Globeteam ligeledes store udbudsaftaler med bl.a. Danmarks Miljøportal, Energinet og Sundhedsministeriet, hvor hver aftale har en værdi på omkring 200 mio. kr.

Om Globeteam

Globeteam er et dansk konsulenthus, som hjælper med at optimere IT- og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, teknisk specialisering og forretningsforståelse. Globeteam tilbyder ydelser inden for business consulting, infrastruktur, udvikling og cyber- og informationssikkerhed. Konsulenthuset leverer IT- og sikkerhedsløsninger til bl.a. Sundhedsministeriet, regionerne, Danmarks Miljøportal og Energinet.



Leverandører
Tilbage til toppen