SecurityWorldMarket

17-07-2023

Bravida Danmarks ordreindgang vokser med 72 procent

CEO i Bravida Danmark, Johnny Hey, siger: - Vi oplever endnu en gang et kvartal med stor stigning i omsætningen.

I årets 2. kvartal nåede Bravida Danmark en omsætning på godt og vel 1,1 milliard DKK, hvilket svarer til en stigning på 26 %. Omsætningen steg for både service- og installationsforretningen. Ordreindgangen steg med 72 procent til halvanden milliard DKK.

Omsætningen steg for både service- og installationsforretningen. EBITA for 2. kvartal endte på 46 mio. DKK, hvilket resulterede i en EBITA-margin på 4,0 % mod 5.0 % i samme periode året før. Ordreindgangen steg med 72 procent 1,5 mia. DKK blandt andet drevet af en stor ordre på sprinklerinstallationer på cirka 150 mio. DKK. Ordreindgangen består i øvrigt af mindre og middelstore installationsprojekter og service.

Ordrebeholdningen var ved udgangen af 2. kvartal 13 procent højere end samme periode året før og beløb sig til 2,38 mia. DKK.

Administrerende direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey, kommenterer resultatet således:

- Vi oplever endnu en gang et kvartal med stor stigning i omsætningen. Samtidig er vores ordreindgang også vokset betragteligt. Vores indtjeningsmarginal er lavere sammenlignet med sidste år. Det skyldes primært nedskrivninger i nogle projekter. Vi lægger fremover endnu mere fokus på at styrke indtjeningen gennem bedre projektselektering, kundeselektering og prissætning.

Den samlede nettoomsætning for koncernen steg med 14 procent til 4,7 mia. DKK, hvoraf 5 % var organisk vækst. 



Leverandører
Tilbage til toppen