SecurityWorldMarket

26-10-2023

Bravida Danmarks ordreindgang steg 23 procent

- Vi har haft et tredje kvartal med en god ordreindgang, konstaterer administrerende direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

I årets 3. kvartal steg Bravida Danmarks omsætning med 10 procent til 1,05 milliarder DKK. Den organiske vækst var -2 procent og vækst fra opkøb bidrog med 1 procent omsætningsvækst, og valutaeffekter påvirkede med 11 procent.

EBITA for 3. kvartal endte på 37 millioner DKK, hvilket resulterede i en EBITA-margin på 3,5 % mod 4.6 % i samme periode året før. Ordreindgangen steg med 23 % til 1,08 mia. DKK. Ordreindgangen består af mindre og middelstore installationsprojekter og serviceopgaver.

Ordrebeholdningen var ved udgangen af 3. kvartal 1 % højere end samme periode året før og beløb sig til 2,3 mia. DKK.

Administrerende direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey, siger:

- Vi har haft et tredje kvartal med en god ordreindgang. Vi har altså god aktivitet, både på anlæg og service, så det har været positivt. Vi ser dog også en afmatning på vores projektside og en mere presset EBITA-marginen, så der er ingen tvivl om at vi fortsat skal styrke vores serviceforretning. Vores servicefokus skal forsætte, og så skal vi forsat fokusere på den grønne omstilling, energioptimering og den vedligeholdelse, som vi ved bygninger og installationer står over for.



Leverandører
Tilbage til toppen