14-15 oktober 2025, Stockholmsmässan, Älvsjö, Sverige

Gå till Sectech Norge 2025

Säkerhetsbanketten


Höjdpunkten första mässdagen är förstås den avslutande Säkerhetsbanketten. Här finns möjligheter för fortsatt nätverkande i en trevlig och avspänd miljö.

I Stockholmsmässans T-hall dukas det upp för branschfolk från såväl hela Sverige som från andra länder. Efter en lång mässdag är det en mycket emotsedd tvårättersmiddag som väntar. Förutom trevliga samtal och spännande möten med branschkollegor så kommer vinnarna av industripriset Detektor International Award att presenteras.

Dessutom koras Årets Trygghetsambassadör under kvällen.

Som om det inte vore nog – kommer Säkerhetsbanketten gästas av en komiker i svensk världsklass, nämligen Anders "Ankan" Johansson.

Alla deltagare är efter programtidens slut välkomna till mingel på Scandic Talk som sponsras av Seriline.

Missa inte denna helkväll så säkra din plats medan biljetter fortfarande finns kvar. Eller varför inte boka ett eget bord med åtta platser?

Plats: T-hallen på Stockholmsmässan.
Tid: kl 18:30, 24 oktober 2023.

Kort presentation om Anders "Ankan" Johansson

Anders "Ankan" Johansson med sin karakteristiska östgöta-dialekt är inte bara programledare, komiker, musiker, skådespelare och manusförfattare utan dessutom karismatisk tävlande i SVT:s "På Spåret" och en folklig multihumorprofil av rang.

Många känner till Anders "Ankan" Johansson som den ena halvan av humorduon Anders och Måns (Nilsson). Tillsammans har de skapat en lång rad radio- och tv-serier såsom "Anders och Måns", "Så funkar det" och "Succéduon", samt scenföreställningarna "Primater med topplån" och "Nu har vi väl trevligt?".

Anders 'Ankan' Johansson

Tvårättersmiddag på årets Säkerhetsbankett

Förrätt
Skagen med briochebröd, sallad och citron

Varmrätt
Grillad svensk kyckling med sotad spetskål, potatisgratäng, rödvinssky och råhyvlade grönsaker i säsong. Potatisgratängen serveras à parte.

Pris: 1 080 SEK/person, exklusive moms
OBS! Anmälan är bindande och faktureras i förväg.

I priset ingår 1 glas mousserande vin som fördrink, 1 glas förrättsvin, 1 glas varmrättsvin med påfyllning samt kaffe.