Sectech NORWAY
6-7 Mar, 2019
Norges Varemesse
Sectech DENMARK
2020
Bella Center
TIDIGARE VINNARE:Detektor International Award

Detektor International Award är instiftat för att uppmuntra och premiera företag som utvecklat produkter som präglas av innovativ och marknadsanpassad teknik.
Selektion av produkter som kan komma ifråga för Detektor International Award görs av Detektors redaktion ur det nyhetsutbud vad gäller produkter som har presenterats på den internationella marknaden under den senaste 12-månadersperioden. Tillverkare kan sålunda inte anmäla en produkt för nominering, allt sker utifrån redaktionens flöde av nyheter och de kriterier som motiverar till en nominering. Detta gör priset unikt i säkerhetsbranschen.

Produkterna delas in i följande fyra  kategorier:
- Larm
- ID & Passerkontroll
- Kameraövervakning (CCTV)
- IoT Säkerhetsprodukter

Efter nomineringsceremonin, sker en omröstning. Vinnaren i varje kategori tilldelas den högsta utmärkelsen "Best Product" och tvåorna tilldelas utmärkelsen "Innovative Achievement Award".

Vinnaren i respektive kategori belönas med "Best Product Award" som är en glasskulptur, specialdesignad för Detektor International Award av den världsberömda formgivaren Bertil Vallien. Detta är det mest prestigeladdade pris som en produktutvecklare kan åtnjuta.

Detektor International Awards
Bertil Vallien är Sveriges mest berömde glaskonstnär och formgivare, mångfaldigt prisbelönt och rikt representerad på världens museer. Sedan 1960-talet har han varit en av de mest inflytelserika svenska formgivarna. Han har påverkat både estetiskt uttryck och infört nya idéer för produktion och individualisering av glaset.


Utställarinfo
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech Köpenhamn 2018


The presentation of the Detektor International Award 2018Mediapartner
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2018 AR Media International AB Ett arrangemang av: