SecurityWorldMarket

25.02.2022

Svenske Cosafe etablerer seg i Finland og Norge

Cosafe utvider med dedikerte team for de finske og norske markedene.

– Cosafes kostnadseffektive kommunikasjons- og sikkerhetsplattform for å alarmere, håndtere og forebygge hendelser har blitt en suksess på det svenske markedet. Cosafe brukes i dag av hundrevis av bedrifter, kommuner og skoler. Sverige er fremdeles det største markedet, men Brasil og Nord-Europa forventes å øke like raskt de kommende årene, sier Alex Nicou, leder for Cosafe.

Alex Nicou understeker at Cosafes plattform under de siste to årene har blitt videreutviklet av hundrevis av sikkerhetssjefer, noe som resulterer i en kraftig og kundeorientert løsning for å skape trygge, motstandsdyktige og holdbare organisasjoner.

– Våre kunder kan nå kommunisere enklere og raskere ved en kritisk hendelse og eksempelvis en ulykke, trusler, vold, IT-innbrudd, mediekriser eller ekstremvær. Korrekt informasjon sendes til rett person ved rett tilfelle noe som hjelper ledere til å kunne få kontroll over situasjonen og lede krisehåndteringen uansett hvor man befinner seg. Kundene kjenner seg tryggere, bedre forberedt og kan minimere effektene av en hendelse, sier han.

Selskapet er godt posisjonert for en fortsatt vekst i Sør-Amerika og Nord-Europa noe som betyr at dedikerte satsinger i flere land kommer til å skje suksessivt i 2022 og 2023, lover Cosafe i en pressemelding.



Leverandører
Tilbake til toppen