SecurityWorldMarket

01.08.2022

Det globale VMS-markedet mot 31 milliarder dollar i 2027

Ifølge en ny rapport fra analyseselskapet Marketsandmarkets forventes det globale markedet for video management systemer å vokse fra 10,9 milliarder USD i 2022 til 31,0 milliarder i 2027 med en årlig vekst på 23,1% under prognoseperioden.

Størst vekst innenfor intelligent streaming
Sluttbrukere krever fleksible og intelligente videoløsninger som hjelper dem å bruke videodata for avanserte og effektive analyser. De intelligente strømmeløsningene, basert på kombinasjonen av videostrømming og VMS-plattform, tilbyr et integrasjonsskjema for opptak av videodata, som videoinnhold, henting av video og videoavspilling. Marketsandmarkets beskriver intelligent streaming som prosessen med å oppdage videonettverksforhold og automatisk justere egenskapene i en video for å forbedre kvaliteten på VMS-systemet. Med videostrømming trenger ikke sluttbrukere å laste ned videoen, men kan i stedet se den online i nettleseren eller mobilappen. Flere selskaper tilbyr ulike funksjoner i de intelligente strømmeløsningene, som videoopptak, webboard, layoutskjerm, videovegg, autogjenkjenning, failover og redundans, multi-streaming, live- og innspilt videovisning, sanntidsvisning og rask tilgang til live og innspilte videoer. Avanserte funksjoner inkluderer zoomfunksjonalitet i en live og innspilt video, en objektnavigator og en grafisk tidslinje.

Detaljhandelssegmentet forventes kraftig vekst
I detaljhandelen har videoovervåkingssystemer bevist sin verdi, og vertikalens oppgave er å øke kundebevaringen ved å tilby tjenester av høy kvalitet. Detaljhandelsvertikalen inkluderer kjøpesentre, små butikker og shoppingkomplekser som opererer i områder med høy trafikk. Kunder er alltid tilstede i kjøpesentre og videoovervåking er en kritisk komponent i detaljhandelen, hvor risikoen for tyveri og svindel er ekstremt høy. Ansatt- og kundetyveri, manglende gjenstander og butikktyveri er de vanligste typene svindel. Videoovervåkingsprogramvaren gir ikke bare et sikkert miljø for kunder og ansatte, men hjelper også interessenter med å integrere sine POS- og minibanksystemer med VMS-plattformen for å oppnå høyere kvalitetsnivåer i forretningsprosessen. For å administrere butikker som er geografisk spredt, er skybaserte VMS-løsninger en løsning.

Nord-Amerikanske leverandører dominerer
Nord-Amerika topper verden når det gjelder tilstedeværelsen av sikkerhetsleverandører og forekomsten av sikkerhetsbrudd. Derfor er det globale markedet for videoadministrasjonsprogramvare dominert av Nord-Amerika, som regnes som den mest avanserte regionen når det gjelder teknologiadopsjon og infrastruktur. Økende bekymringer for å beskytte kritisk infrastruktur og landegrenser har økt statlig inngripen de siste årene. Spesifikke budsjettallokeringer, som budsjettet for Department of Homeland Security, og pålagt sikkerhetspolitikk forventes å gjøre Nord-Amerika til det mest lukrative markedet for leverandører fra ulike vertikaler. Det nordamerikanske markedet dekker USA og Canada. Beskyttelse av kritisk infrastruktur er den mest alvorlige økonomiske og nasjonale sikkerhetsutfordringen for myndighetene i begge land. De amerikanske og kanadiske myndighetene samarbeider med rettshåndhevelsesbyråer for å forhindre voldelig ekstremisme og bekjempe terrorrelaterte hendelser.

Nøkkel-leverandører innenfor VMS
Nøkkelleverandører i markedet for videostyringssystem og nevnt av analytikere er Bosch, Hanwha Techwin, Honeywell, Schneider, Axis Communications, Johnson Conrols, Hikvision, Netapp, Dahua, Kedacom, Verint, Mindtree, Axxonsoft, Avigilon, Panasonic I-Pro Sensing Solutions, Panopto, Eagle Eye, Rhombus, Sighthound, Camcloud, Pelco, Genetec, Verkada, Milestone Systems, Identiy, March Networks, Indigovision, Qognify, Senstar, Exacq og American Dynamics.



Leverandører
Tilbake til toppen