SecurityWorldMarket

25-08-2022

Motorola får distributionsaftale med Elektroskandia

Johan Jacobsson KAM/Business Developer Security, Fleming Pless, Nordic Distribution Channel Manager hos Motorola Solutions, Per Hellström, Product Manager Security og Christer de Wahl, Sales and Marketing Manager Security.

Motorola Solutions har underskrevet en aftale med Elektroskandia Sverige om distribution af kameramærkerne Avigilon, AVA Security og Pelco.

Motorola Solutions er i dag globalt førende i verden hvad angår produkter og løsninger inden for kameraovervågning, og Christer de Wahl, salgs- og marketingchef hos Elektroskandia Säkerhet, vægter distributionsaftalen højt:

- Nu har vi fået en meget innovativ producent med fokus på kameraovervågning og cloud-tjenester, hvor vi som ny distributør vil bringe en ny type kameraforretning, som vi tror meget på til vores kunder, siger han.

Danske Flemming Pless, der er Nordic Distribution Channel Manager for forretningsområdet Video Security & Access Control hos Motorola Solutions, er ligeledes meget positiv over for samarbejdet:

- Vi har i nogen tid ledt efter en anden distributør i Sverige til vores mærker. Valget faldt på Elektroskandia, fordi de har stort fokus på salg af kameraovervågning og logistik i verdensklasse, hvilket er vigtigt for os, kommenterer han.



Leverandører
Tilbage til toppen