SecurityWorldMarket

12-01-2023

Markedet for perimetersikring omsatte for 70 mia USD i 2022

Ifølge en ny rapport fra Marketsandmarkets forventes det globale perimetersikringsmarked at vokse fra 70,8 milliarder dollars i 2022 til 100,2 milliarder i 2027 ved en gennemsnitlig årlig vækstrate (CAGR) på 7,2 procent i prognoseperioden.

Faktorer, der tilskrives væksten, omfatter stigende kriminalitet på verdensplan, som har øget behovet for perimeterovervågning. Det drejer sig fx om indkøbscentre, større butikker (hjemmeelektronikbutikker, bilforhandlere mv.) men frem for alt lufthavne, grænsekontrol, faciliteter til energi- og vandforsyning og anden vigtig infrastruktur. Samtidig med efterspørgslen på kameraovervågning er adgangskontrolsystemer og andre teknologiske løsninger, som kan gøre perimeterovervågning mere effektiv, steget. Udbredelsen af smarte teknologier såsom Internet of Things (IoT), kunstig intelligens og maskinlæring) er stærkt påvirkende vækstfaktorer.

Videoovervågning højt prioriteret

Når det kommer til brugen af teknologi i applikationer til perimetersikring, er efterspørgslen efter videoovervågning størst. Den anses for at have evnen til at give robust sikkerhed til brugere, som ønsker at beskytte sig selv mod både konventionelle kriminelle angreb og terrorangreb. Hurtige teknologiske fremskridt inden for videoovervågning har også bidraget til øget efterspørgsel sammen med det voksende behov for at sikre lufthavne, indkøbscentre, butikker og anden vigtig infrastruktur. Som følge heraf forventes segmentet videoovervågningssystemer at have en større markedsandel i prognoseperioden.

Størst vækst i Asien og Stillehavet

En stigning i kriminel aktivitet og en generelt voksende angst i samfundet forventes at øge sikkerhedsomkostningerne i Asien og Stillehavsområdet. Landene med den hurtigste økonomiske vækst omfatter Kina, Japan, Indien, Singapore, Australien og New Zealand. Takket være en hurtig indførelse af nye sofistikerede teknologier er Asia Pacific et rentabelt marked for perimetersikkerhedsprodukter og -tjenester, skriver Marketsandmarkets i sin rapport, som også fremhæver, at regionen ofte er udsat for perimetersikkerhedsangreb.

Store investeringer i smarte byer og infrastruktur i regionen er også vækstdrivende faktorer for perimetersikkerhedsløsninger i regionen. Offentlige moderniseringsprogrammer med henblik på infrastrukturen kombineret med hurtig teknologisk udvikling giver perimetersikkerhedssystemer et stort potentiale for hurtig ekspansion i regionen, opsummerer Marketsandmarkets. Derfor forventes Asien og Stillehavsområdet at fortsætte med at stige med den højeste vækst i prognoseperioden.



Leverandører
Tilbage til toppen