SecurityWorldMarket

30-01-2023

Henric Schartau ny Sales Director Nordic for Gantner

Henric Schartau.

Salto Systems, der ejer adgangskontrolvirksomheden Gantner, meddeler, at Henric Schartau tiltræder rollen som ny Sales Director Nordic for Gantner fra den 1. februar 2023.

Gantner blev grundlagt i Schruns, Østrig, i 1982, og virksomheden er kendt som en pioner inden for håndtering af kontaktløs elektronisk adgangskontrol og tidsregnskabssystemer som sine kernesegmenter. I 2020 blev virksomheden købt af spanske Salto Systems.

Henric Schartau vil i sin nye rolle skulle medvirke til at udvikle markedet med fokus på løsningsorienteret salg, der giver merværdi indenfor eksisterende kanaler hos Gantner, samt at introducere Gantners produktportefølje og løsninger til Salto Systems kanaler og kunder.

Schartau vil arbejde tæt sammen med alle afdelinger indenfor Salto Systems og det eksisterende og fremtidige netværk af Gantner partnere og kunder. Henric Schartau kommer fra Salto, og hans rolle dér vil fremover blive dækket af forskellige teams og afdelinger i Salto.

Om Gantner

Gantner tilbyder sine kunder løsninger baseret på RFID- og NFC-teknologi til brug i fitnesscentre, offentlige svømmebassiner og spas, forlystelsesparker, universiteter og biblioteker samt i erhvervsejendomme og offentlige bygninger.

Løsningerne omfatter adgangssystemer, elektroniske låse- og skabssystemer, kontantløs betaling, kasse- og betalingssystemer, systemer til personaleskabe og billet- og administrationsprogrammer til fritidsfaciliteter. Gantner er aktiv i mere end 60 lande med datterselskaber i Tyskland, Storbritannien, Dubai og Østrig og har modtaget flere priser inden for innovation, produktdesign og regionens bedste arbejdsgiver.



Leverandører
Tilbage til toppen