SecurityWorldMarket

21-04-2023

Great Security udvider i Sverige

Fra venstre i billedet: Falk Wahlqvist (MVI), Patrik Tidebrant (Great Security, vicedirektør), Pontus Skårner (Great Security, CEO), Mikael Persson Rune (Säkerhetsteknik, founder og CEO), Peter Jernvald (Säkerhetsteknik, medejer) og Joakim Lidén (Säkerhetsteknik, medejer).

Den svenske sikkerhedsgigant Great Security, der har over 400 medarbejdere, styrker sin geografiske tilstedeværelse gennem opkøbet af den Karlstad-baserede virksomhed Säkerhetsteknik i Värmland AB.

Säkerhetsteknik i Värmland er en velrenommeret sikkerhedsleverandør med en lang historie på sikkerhedsmarkedet i Värmland. Virksomheden har solid ekspertise inden for både elektronisk og mekanisk sikring og tilbyder komplette løsninger tilpasset kundens unikke behov.

- Det er et meget strategisk opkøb for os, da Säkerhetsteknik opererer i et område, hvor vi længe har ønsket at etablere en stærkere tilstedeværelse. Säkerhetsteknik er en veldrevet virksomhed med et højt serviceniveau og dygtige medarbejdere. Vi er glade for at kunne byde Säkerhetsteknik velkommen til Great Security, siger CEO Pontus Skårner.

- Vi ser frem til at blive en del af Great Security. Tiden var moden til, at vi sammen med en partner tog et skridt fremad, og nu kan vi nå større mål sammen. Vores fokus har altid været at yde den bedste service og ekspertise til vores kunder, og det passer godt ind i Great Securitys organisation, siger Mikael Persson Rune, grundlægger og CEO i Säkerhetsteknik.

Säkerhetsteknik har en årlig omsætning på cirka SEK 20 millioner og supplerer Great Securitys nylige opkøb af Vadsbolås AB og Vadsbolarm & Säkerhetstjänst AB. Tilsammen vil enhederne danne en ny region i Great Securitys organisation.



Leverandører
Tilbage til toppen